Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye Veda Etti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe kaptanı Gökhan Gönül'ün geçtiğimiz sezon sonunda sona eren sözleşmesini yenilemedi. Gökhan Gönül, yapmış olduğu açıklama ile birlikte Fenerbahçe'ye veda etti.

13.07.2021-17:31 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-17:31)

Fenerbahçe'de tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül ile yollar ayrıldı. Tecrübeli futbolcu 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinde yapmış olduğu resmi açıklama ile duyurdu.

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den ayrılığı hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sevgili Fenerbahçe ailem. Sizlerden ve taşımaktan daima gurur duyduğum Çubuklu formamdan ayrılacak olmanın verdiği tüm burukluğa rağmen, size bu kez içimden geldiği gibi veda edebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Aslında beni çok iyi tanıdığınızı ve anladığınızr düşünüyorum: sahada elinden geleni yapmaya çalışan, saha dışındaysa konuşmayı pek sevmeyen biri oldum. Bugüne kadar yaşadıklarımı, duygularımı, üzüntülerimi kendime sakladım. Bilmiyorum, belki de hata yaptım ama inanın ne benim için kolaydı, ne de ailem için...Geçtiğimiz sezon boyunca görev aldığım tüm maçlarda, tribünde yokluğunu fazlasıyla hissettiğimiz taraftarımıza olan bağım ve kulübüme olan aidiyetimle elimden geleni sonuna kadar yapmaya çalıştım. Maalesef sonu hayalimizdeki gibi bitmedi, keşke daha farklı bir son yazabilseydik..  Fenerbahçemizin Büyük Taraftarına ; Bu süre zarfında, Fenerbahçe forması altında bana ve aileme pandemi koşullarına rağmen yaşattığınız eşsiz destek için teşekkür ederim. Sizi hiçbir zaman kırmak ya da üzmek istemedim. Kaybettiğimiz maçlardan sonra bile beni bağ rınıza bastığınız o günleri asla unutmadım...Hakkınızı helal edin... Geçtiğimiz sezonu Çubuklu altında geçirmeme fırsat tanıyan Başkanım Ali Koç'a, Türk futbol ikliminin zor şartlarına rağmen bana güvenen ve görev aldığı her pozisyonda bana ve tüm takımımıza inanç ve hırs aşılayan Emre Belözoğlu'na, tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, Samandıra personeline tüm kalbimle teşekkür ederim... ' ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül, 2007-2008 sezonunda Gençlerbirliği'nden 1.4 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli forma ile 2 Türkiye şampiyonluğu bulunan Gökhan Gönül, 2 kez de Türkiye Kupası'nda galip gelen tarafta olmuştu. 

Fenerbahçe'de ilk döneminin bitişinin ardından 2016-2017 sezonunda bedelsiz bir şekilde ezeli rakibi Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, siyah beyazlı takım ile ilk sezonunda şampiyonluk kupasını kazanmıştı. Ardından ise 2020-2021 sezonunda ise tekrardan eski takımı Fenerbahçe'ye dönen Gökhan Gönül, bugün ise tekrardan Fenerbahçe'ye veda etti.

Aynı zamanda A Milli takımımızda forma giyme şansı yakalamış olan isimlerden biri olan Gökhan Gönül, 66 karşılaşmada 1 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal