Rachid Ghezzal'ın Babasından Galatasaray Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezona damga vuran isim olan Beşiktaşlı Rachid Ghezzal'ın transfer sürecinde çok konuşulan Galatasaray iddiaları ile ilgili babası Mohamed Ghezzal çarpıcı açıklamalarda bulundu.

05.07.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-11:08) Rachid Ghezzal'ın Babasından Galatasaray Açıklaması!

Beşiktaş'a geçtiğimiz sezonun başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'den kiralık olarak transfer olan Rachid Ghezzal, sezonun bitimiyle birlikte siyah beyazlılardan ayrılarak Leicester City'e dönmüştü.

ŞAMPİYONLUKLARDA ÖNEMLİ BİR ROL OYNAMIŞTI

Siyah beyazlı takım ile Spor Toto Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda yaşanan şampiyonlukta çok büyük bir rol oynayan Cezayirli oyuncu Süper Lig'de hem yılın oyuncusu hem asist kralı olmuş ve 35 karşılaşmada 8 gol, 18 asistlik bir katkı sağlamıştı. 

GALATASARAY ÇOK İSTİYORDU!

Beşiktaş yönetimi Rachid Ghezzal transferi ile ilgili İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City işle görüşmelerini sürdürürken anlaşma için zemin yoklarken Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfere dahil olarak Rachid Ghezzal'ı kadrosuna katmaya çalışmıştı.

Rachid Ghezzal'ın transferi ile ilgili Galatasaray iddialarının gündeme bomba gibi düşmesinin ardından sarı kırmızılıların bu hamlesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Cezayirli oyuncunun babası Mohamed Ghezzal oğlunun Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberler ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BABASI GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ DOĞRULADI

Rachid Ghezzal'ın babası Mohamed Ghezzal oğlunun Galatasaray'a transferi konusundaki haberler ile ilgili ; 

' Oğlum Beşiktaş'ta çok mutlu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecekler. Ghezzal kariyerine yüzde 100 Beşiktaş'ta devam edecek. Kısa süre içinde transferin bitmesini bekliyoruz. Gösterdiği performansın ardından Galatasaray da bize teklif yaptı. Ama bu saatten sonra başka takıma gitmesi çok zor. Rachid'in Beşiktaş'ta herkesle arası iyi ve İstanbul'da oynamak ona çok yaradı. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal