Trabzonspor Miguel Trauco İle Görüşüyor!

Trabzonspor transfer hamlelerinde fırtına gibi esmeye devam ederken sol bek transferi için Fransa Ligue 1 ekibi Saint Etienne'de forma giyen Miguel Trauco ile prensip anlaşmasına varıldı.

14.07.2021-19:51 - (Son Güncelleme: 14.07.2021-19:51)

Spor Toto Süper Lig'de transferin en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Trabzonspor, transferde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Bruno Peres, Gervinho, Fode Koita ve Marek Hamsik transferlerini tamamlayan Trabzonspor, arka arkaya attırdığı imzalar ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında gerçekleştirilen görüşmelerde transfer konusunda yapılacak hamleler ile ilgili fikir birliği sağlanmaya çalışılırken Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın mutlaka takviye yapılmalı dediği bölgelerden biri olan sol bek için Dalbert, Alioski gibi isimlerin ardından sürpriz bir isim daha gündeme geldi.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint Etienne'de forma giyen 28 yaşındaki Perulu oyuncu Miguel Trauco, Trabzonspor'un sol bek adayları arasında yerini aldı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın transferi için onay verdiği Miguel Trauco için yönetim Fransız kulübü ile temaslarını kurdu.

Fransız ekibinin Trabzonspor'dan Caleb Ekuban'ı istemesinin ve teklif sunmasının bu transferin önünü açacağı düşünülürken bordo mavililer Miguel Trauco'nun menajeri ile yapmış olduğu görüşmelerde oyuncuya senelik olarak 1 milyon euro teklif ederek prensip anlaşmasına vardı.

Saint Etienne kulübü ile bonservis ücreti konusunda pazarlıklar devam ederken oyuncuyla anlaşılmasının ardından ilerleyen günler içerisinde Fransız kulübü ile de anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

Futbol hayatına ülkesi Peru'da başlayan Miguel Trauco, 2016-2017 sezonunda Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'ya bedelsiz olarak transfer olmasının ardından dikkatleri üzerine çekmiş ve 2019-2020 sezonunda ise Fransa Ligue 1 ekibi Saint Etienne'e 1 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu.

Fransız ekibi Saint Etienne ile 51 karşılaşmada forma giyme şansı bulan Miguel Trauco, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal