Galatasaray Layvin Kurzawa'yı İstiyor!

Galatasaray, transfer döneminin en çok ses getirecek olan hamlelerinden birine hazırlanıyor. Fransız ekibi Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Layvin Kurzawa'yı kadrosuna katmak istiyor.

13.07.2021-15:00 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-15:00)

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Fransız ekibi Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Layvin Kurzawa'yı kadrosuna katarak transfer döneminin en çok konuşulacak olan hamlelerinden birine imza atmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışı son hafta ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptırmasının ardından önümüzdeki sezon içerisinde şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşmak istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in yıldız oyuncusu Layvin Kurzawa transferi için Başkan Burak Elmas yönetimi ile birlikte harekete geçti. 

28 yaşındaki yıldız futbolcu Layvin Kurzawa için Paris Saint Germain kulübü ile temaslarını kuran Galatasaray, oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. 

Layvin Kurzawa'nın menajeri aracılığı ile kendisi ile görüşen Galatasaray yönetimi, kadro planlaması ve İstanbul'dan bahsederek oyuncuyu büyük ölçüde ikna etmeyi başardı.

Oyuncunun ikna olmasının ardından Fransız ekibi Paris Saint Germain'i kiralık olarak sunulan teklif için karar vermesi bekleniyor. 

Ülkesi Fransa'da Monaco'da futbol hayatına başlayan Layvin Kurzawa, A takıma kadar yükselmesinin ardından performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

2015-2016 sezonunda Monaco'dan tam tamına 25 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fransız devi Paris Saint Germain kadrosuna katılmıştı.

Paris Saint Germain formasıyla 152 karşılaşmada forma giyme şansı bulan Layvin Kurzawa, bu karşılaşmalarda 14 gol ve 23 asistlik bir katkı sağlamıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal