Galatasaray Enzo Crivelli'yi İstiyor!

Geçtiğimiz sezon forvet hattında büyük problemler yaşayan Galatasaray, önümüzdeki sezon öncesinde sıkıntı yaşamak istemezken rotasını Medipol Başakşehir'in golcü oyuncusu Enzo Crivelli'ye çevirdi.

13.07.2021-14:17 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-14:42)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray geçtiğimiz sezon sıkıntı yaşıyordu forvet hattında bu sezon problem yaşamak istemiyor.

Yıldız golcüsü Eadamel Falcao ve Mbaye Diagne ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray yönetimi forvet hattında Mostafa Mohamed'in yanına katacağı isimler ile birlikte golcü sıkıntısı çekmek istemiyor.

Forvet transferi için rotasını bir diğer İstanbul ekibi olan Medipol Başakşehir'e çeviren Galatasaray Fransız golcü Enzo Crivelli'yi gündemine aldı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Teknik Direktör Fatih Terim'in transferine onay verdiği Enzo Crivelli için Medipol Başakşehir kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bizzat iletişime geçerken transferde pazarlıklar süratli başladı.

26 yaşındaki golcü oyuncu Enzo Crivelli'nin bonservis ücreti için pazarlıklara 5 milyon eurodan başlayan Medipol Başakşehir yönetimi olurken Galatasaray ise transferi 3 milyon euroya bitirmek istiyor.

Enzo Crivelli, Galatasaray'da oynama fikrine çok sıcak bakarken tarafların anlaşması için kulübü açısından her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu iletti.

2019-2020 sezonunda Fransa Ligue 1 ekibi Caen'den 2.7 milyon Euro'luk bonservis ücreti ile birlikte Medipol Başakşehir transfer olan enzo crivelli Başakşehir forması ile Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Medipol Başakşehir forması ile 88 karşılaşmada görev alan 26 yaşındaki golcü oyuncu Enzo Crivelli, 16 gol ve 7 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Futbol hayatına ülkesi Fransa'da başlayan Enze Crivelli, Bordeaux alt yapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselmişti. Sonrasında kiralık olarak Bastia forması giyen Enzo Crivelli, 2017-2018 sezonunda ise Angers'e 4 milyon euro bonservis ücreti ile transferini gerçekleştirmişti. Sonrasında ise 2018-2019 sezonunda yine Fransız ekibi olan Caen'e 3 milyon euro karşılığında transfer olan Enzo Crivelli bir sonraki sezonda ise Türkiye'ye gelip 2.7 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Medipol Başakşehir kadrosuna katılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal