Galatasaray Nicolae Stanciu'yu İstiyor!

Önümüzdeki sezon 10 numara pozisyonunu iyi bir isim ile güçlendirmek isteyen Galatasaray yönetiminde rota Rumen oyuncu Nicolae Stanciu'ya çevrildi. Rumen oyuncu ile yapılan pazarlıklarda son aşamaya gelindi.

06.07.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 14.07.2021-19:26)

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon öncesinde hazırlıklarına başlayan Galatasaray, sezonu Hollanda Ligi ekibi PSV Eindhoven ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşması nedeniyle erken açacak.

TERİM TRANSFERLERİN TAMAMLANMASINI İSTİYOR

Sezonu erken açacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmelerde sezonu erken açacakları için transferlerin takıma adapte olmaları adına erken sonuçlanmasının çok iyi bir sonuç getireceğini söyledi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Teknik Direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından kurmayları ile birlikte start verdiği transfer çalışmalarını büyük bir hassasiyet ile sürdürüyor.

TRANSFERLER HIZLI BAŞLAMIŞTI

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren Benficalı Gedson Fernandes ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar aynı zamanda Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara transferlerinde ise mutlu sona ulaşmıştı.

HAGİ ÖNERİDE BULUNDU

Önümüzdeki sezon öncesinde 10 numara bölgesine takviyede bulunmak isterken efsane futbolcusu Georghe Hagi'nin önerisi ile Rumen oyuncu Nicolae Stanciu ile görüşmelere başladı.

Yeni Georghe Hagi'yi Çek ekibi Slavia Prag'da bulan Galatasaray, transferi tamamlamak adına 28 yaşındaki Nicolae Stanciu için Slavia Prag ile pazarlıklara başladı.

İSTENİLEN ŞARTLAR BELLİ OLDU

Slavia Prag ile yapılan görüşmelerde oyuncunun 2023 yılına kadar sözleşmesi olması nedeniyle bonservis ücreti olmadan takımdan ayrılmasına izin vermek istemeyen Çek ekibi Nicolae Stanciu için en az 4 milyon euroluk bir bonservis ücreti istediğini açıkladı. Ayrıca Nicolae Stanciu'nun menajeri ile görüşmelerde bulunan Galatasaray yönetimi oyuncuya 2.5 milyon euro net maaş ve başarı bonusları teklif ederek trasferde Stanciu'nun 3 milyon euroluk ücret isteğinde düşüşe geçmesi bekleniyor.

STANCİU'NUN KARİYERİ

Ülkesi Romanya'da futbol hayatına başlayan Stanciu, Vaslui'den Steau Bukarest'e transfer ile kendini göstermeye başlamıştı. Oradan ise tam tamına 9.7 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht'e transfer olan Stanciu, performansını ise iyice yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından ise 2017-2018 sezonunda  Çek ekibi Sparta Prag'a 3.75 milyon euro karşılığında transfer olan Nicolae Stanciu sonrasında Arabistan Ligi ekiplerinde Ahli'ye tam tamına 10 milyon euroya transfer olmuştu. 2019-2020 sezonun başında ise Slavia Prag'a transfer olan Nicolae Stanciu'nun Çekya'ya geri dönüşü ise toplam 4 milyon euroya mal olmuştu.

GOLCÜ BİR ORTA SAHA

Sparta Prag forması ile 34 karşılaşmada forma giyen Stanciu, 10 gol, 10 asistlik bir katkı sağlarken, Slavia Prag forması ile ise 85 karşılaşmada 20 gol ve 20 asistlik bir kaktı ile oynamıştı.

Romanya Milli takımında ise 44 karşılaşmada forma şansı bulan Stanciu, 10 gollük bir katkı sağlayarak dikkat çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal