Uğurcan Çakır İçin Çılgın Teklif!

Trabzonspor'un ve Milli takımımızın performansı ile göz dolduran kalecisi Uğurcan Çakır için Avrupa'dan gelen tekliflere bir yenisi eklendi. Uğurcan için İtalya'nın dev kulübü talip olarak masada ilk teklifini iletti.

02.07.2021-17:18 - (Son Güncelleme: 02.07.2021-17:18) Uğurcan Çakır İçin Çılgın Teklif!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un ve A Milli futbol takımımızın başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için teklifler gelmeye devam ediyor.

Uğurcan Çakır için İtalya Serie A ekibi Atalanta, Fransız ekibi Lille, İspanyol ekibi Sevilla'nın kurmuş olduğu temasların ardından İtalya Serie A'nın dev kulübüde Uğurcan Çakır yarışına dahil oldu.

İtalya Serie A'nın dev kulübü Milan, 22 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Gianluigi Donnarumma'nın geçtiğimiz sezon sonunda biten sözleşmesini yenilememesi nedeniyle kaleci arayışlarına başlamışken rotaya Milli yıldızımıza çevirdi.

Gianluigi Donnarumma'nın boşluğunu başarılı bir file bekçisi ile doldurmak isteyen Milano ekibi Spor Toto Süper Lig ekiplerimizden Trabzonspor ile Uğurcan Çakır'ın transferi için temasa geçti.

25 yaşındaki başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a 15 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde olarak ilk teklifini ileten Milan'ın bu teklifi bordo mavili kulüp tarafından kabul edilmedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun bizzat yürüttüğü görüşmelerde Milan yetkililerine ilk tekliflerinin Uğurcan Çakır transferi için yeterli olmadığını iletti.

Uğurcan Çakır için gelen 15 milyon euroluk teklife Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun karşı teklif olarak 25 milyon euro teklif ettiği öğrenilirken henüz Milan kulübünden bir geri dönüşün olmadığı öğrenildi. 

Geçtiğimiz günlerde Trabzanspor Olağan Kongresi'nde Abdülkadir Ömür'ün transferi için bir itirafta bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ' Abdülkadir Ömür için Manchester City 23 milyon verdiğinde satmadım, hata yaptım. Ben o hatayı bir defa yaparım. ' sözlerinin akıllara gelmesi üzerine bordo mavili yönetimin Uğurcan Çakır transferi için Milan ile rakam konusunda bir orta yolda anlaşma ihtimallerinin yüksek olduğu ise edilien bilgiler arasında yer alıyor.

25 yaşındaki Uğurcan Çakır, Trabzonspor alt yapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselmiş ve A takımda göstermiş olduğu performansla birlikte taraflı tarafsız tüm sporseverlerin takdirini toplamıştı.

Trabzonspor formasıyla 116 karşılaşmada forma giyen Uğurcan Çakır, bu karşılaşmaların 27'sinde kalesini gole kapatma başarısını göstermişti.

Bordo mavili kulüp ile oynadığı 116 karşılaşmada toplamda 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazanan Uğurcan Çakır aynı zamanda göstermiş olduğu bu performanslar sayesinde çeşitli alt yaş kategorilerinde terlettiği Milli takımda A takıma kadar yükselmişti. Uğurcan Çakır, Milli takımımız ile birlikte EURO 2020'de boy gösterirken A Milli takım forması ile toplamda 11 karşılaşmada forma şansı bulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal