Ahmet Ağaoğlu'ndan Transfer İtirafı!

Bordo mavililerde bugün gerçekleşen Olağan Genel Kurul toplantısında Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer konuları ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

30.06.2021-16:25 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-16:25) Ahmet Ağaoğlu'ndan Transfer İtirafı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gerçekleştirilen genel kurul sırasında başarılı file bekçileri Uğurcan Çakır'ın satışı ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda Abdülkadir Ömür için gelen transfer teklifinde yapmış olduğu hatayı itiraf ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, yapmış olduğu açıklamalarda İ

' Biri 'Satmayalım', bir diğeri de 'Fiyatını buldun mu satılmalı' diyor. Abdülkadir Ömür için Manchester City 23 milyon verdiğinde satmadım, hata yaptım. Ben o hatayı bir defa yaparım. ' ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür için geçtiğimiz sezonlarda gelen teklifi kabul etmemesindeki pişmanlıklarını anlatan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun adı sıkça Avrupa kulüpleri ile anılan başarılı file bekçileri Uğurcan Çakır'ın transfer iddiaları ile ilgili bir nevi cevap vermiş oldu.

Yapılan açıklamaların ardından birçok transfer teklifi bulunan genç kaleci Uğurcan Çakır'ın Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon öncesinde takımdan ayrılma ihtimalini iyice arttırdı.

25 yaşındaki Uğurcan Çakır, Trabzonspor alt yapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselmiş ve A takımda göstermiş olduğu performansla birlikte taraflı tarafsız tüm sporseverlerin takdirini toplamıştı.

Trabzonspor formasıyla 116 karşılaşmada forma giyen Uğurcan Çakır, bu karşılaşmaların 27'sinde kalesini gole kapatma başarısını göstermişti.

Bordo mavili kulüp ile oynadığı 116 karşılaşmada toplamda 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazanan Uğurcan Çakır aynı zamanda göstermiş olduğu bu performanslar sayesinde çeşitli alt yaş kategorilerinde terlettiği Milli takımda A takıma kadar yükselmişti. Uğurcan Çakır, Milli takımımız ile birlikte EURO 2020'de boy gösterirken A Milli takım forması ile toplamda 11 karşılaşmada forma şansı bulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal