Uğurcan Çakır İçin İstenen Bonservis Belli Oldu

Trabzonspor ve A Milli takımımızın başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için teklifler her geçen gün artarak devam ediyor. Gelen teklifler ile ilgili konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan için beklentilerini açıkladı.

13.04.2021-11:34 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-11:34) Uğurcan Çakır İçin İstenen Bonservis Belli Oldu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, 25 yaşındaki Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a 20 milyon euroluk bir teklifte bulundu ancak bu teklif bordo mavililer tarafından kabul edilmedi.

Trabzonspor, Uğurcan Çakır için 30 milyon euro ve bir sonraki satışından pay beklentisinde olurken bu belirlemiş olduğu rakamın altındaki tüm teklifleri bu zamana kadar reddetti.

Avrupa'dan birçok talibinin olduğu bilinen Uğurcan Çakır için Leipzig, Inter, Sevilla, Tottenham ve Leicester City'nin daha önce Uğurcan Çakır için bordo mavili ekip ile iletişime geçtiği öğrenilmişti.

Uğurcan Çakır'a gelen teklifler ile ilgili konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ;

' Birkaç teklif geldi ama beklentilerimizle uyuşmadı. Milli Takım'ın birinci kalecisinden bahsediyoruz ve şampiyonada daha da değer kazanacak. 30 milyon euro ve sonraki satıştan %10 talep ediyoruz. ' ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki Uğurcan Çakır, alt yapısında yetiştiği Trabzonspor'da A takıma kadar yükselmesinin ardından bu sezon 31 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmaların 12'sinde kalesini gole kapama başarısını göstermişti.

Trabzonspor kariyerinde Uğurcan Çakır, 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal