Uğurcan Çakır İçin 20 Milyon Euro Ödenecek!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'ın talipleri artmaya devam ediyor.

12.04.2021-14:46 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-14:46) Uğurcan Çakır İçin 20 Milyon Euro Ödenecek!

Başarılı performansıyla Avrupa'nın transfer gündemine giren Trabzonspor'lu Uğurcan Çakır için İngiltere Premier Lig ekibi Brighton Hove Albion'ın 20 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. 25 yaşındaki milli kaleci daha önce Liverpool'un da gündemine gelmişti.

Trabzonspor 'daki başarılı peformansıyla dikkatleri üzerine çeken ve milli takıma kadar yükselen Uğurcan Çakır, İngiltere Premier Lig ekiplerinin transferde gözdesi konumunda.

İngiliz basınında yer alan habere göre Premier Lig'de mücadele eden Brighton, 25 yaşındaki kaleciyi gündemine aldı. Haberde İngiliz kulübünün milli kalecimiz için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi. Uğurcan'ın adı daha önce de bir başka İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool ile anılmıştı.

12 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPADI

Trabzonspor altyapısından yetişen tecrübeli kalecinin şu anki transfermarkta göre piyasa değeri 16 milyon euro. Uğurcan Çakır, bu sezon bordo mavililerle Süper Lig 'de oynadığı 30 maçta 12 kez kalesini gole kapadı. Uğurcan, özellikle Hollanda ile 2022 Dünya Kupası Elemelerinde oynanan ve Millilerin 4-2 kazandığı maçta kurtardığı penaltıyla herkesin beğenisini kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal