Londra'dan Fransız Spiderman'a Tokat Gibi Ceza

Londra mahkemesi, efsanevi Fransız dağcı Alain Robert'ı izinsiz bir şekilde Salesforce Tower'a tırmanma suçundan iki yıl boyunca 20 hafta hapis cezasına çarptırdı.

27.10.2018-13:52 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-13:49) Londra'dan Fransız Spiderman'a Tokat Gibi Ceza

Ünlü Fransız, 25 Ekim'de Londra'daki 202metrelik Salesforce Tower’a tırmandı ve hemen ardından halkı rahatsız ettiği için polis tarafından gözaltına alındı. Londra mahkemesi, efsanevi Fransız dağcı Alain Robert'ı iki yıl boyunca 20 hafta hapis cezasına çarptırdı. İngiltere makamları da kendisine 5,500 £ para cezası verdiler ve ülkedeki herhangi bir binaya tırmanması yasakladı. Ceza, dağcının, herhangi bir güvenlik donanımı olmadan Londra Şehri'nde bulunan Salesforce Tower'a tırmanmasından sonra verildi. Mahkemeye göre, dağcı mülk ve acil servis masraflarına yol açtı.

Fransız Spiderman olarak bilinen 56 yaşındaki Robert, ayrıca zaten Dubai'deki Burj Khalifa ve New York'ta Empire State Building binalarına tırmanmıştı. İngiltere yetkilileri daha önce adamı 2009 yılında Londra'da Lloyds binasına tırmanmaktan tutuklamışlardı ancak daha sonra suçlamadan serbest bıraktılar.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal