LGS gün 5 Haziran 2022 Pazar otobüs, metrobüs, minibüs ve metro ücretsiz mi?

Liseye Geçiş Sınavına çok az bir süre kala sınava girecek olan öğrenci ve sınavda görevli olan öğretmenlerin bir merak ettiği konu ise toplu taşımaların ücretsiz mi olacağıdır. Her yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan LGS' ye bu yıl bir milyona yakın öğrenci katılacaktır. Hayal ettikleri iyi bir liseye gitmek için sınavda ter dökecek öğrenciler 5 Haziran 2022 Pazar günü toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar.

04.06.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-15:49) LGS gün 5 Haziran 2022 Pazar otobüs, metrobüs, minibüs ve metro ücretsiz mi?

LGS sınavı için geri sayım başladı. LGS 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşecek. LGS sınavına girecek olan adaylar, sınav yerlerine gitmek için bir çoğu toplu taşıma araçlarını kullanmak zorundalar. Sınava girecek olan öğrencilerin yanı sıra veliler de çocuklarını yalnız bırakmamak için onlara refakatçi olacaklar. Durum böyle olurken toplu taşıma araçlarının 5 Haziran Pazar günü ücretli mi ücretsiz mi olacağı merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

LGS sınavına girecek adaylara toplu taşıma ücretsiz mi?

5 Haziran Pazar günü Liseye Geçiş Sınavı (LGS) yapılacak. Öğretmen ve öğrencilere 5 Haziran günü sınavdan 2 saat önce ve sınavdan 2 saat sonra toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Toplu taşımaları ücretsiz kullanmak isteyen adaylar sınav giriş belgeleri ile, öğretmenlerin ise sınavda görevli olduğuna dair belgeyi göstererek ücretsiz yararlanabilirler.

LGS SINAVI

LGS sınavı saat kaçta?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan LGS sınavı 2022 yılında 5 Haziran Pazar gününde gerçekleşecek. Sınav 2 oturum olmak üzere yapılacaktır. Birinci oturum saat 09:30'da ikinci oturum ise saat 11:30'da yapılacaktır.

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal