Lemina Beşiktaş’a Gidiyor!

Bu sezonu Galatasaray’da kiralık olarak sürdüren Gabonlu orta saha Mario Lemina, menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a önerildi.

13.08.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 13.08.2020-12:59) Lemina Beşiktaş’a Gidiyor!

Beşiktaş'ta transfer heyecanı devam ediyor... Siyah-Beyazlı yetkililer forvet, defans, kanat ve kaleci arayışlarını sürdürürken enteresan bir teklif geldi. Galatasaray'la kiralık kontratı biten ve Almanya'dan Werder Bremen'in yakın takibinde olan Gabonlu yıldız Mario Lemina, menajeri tarafından Beşiktaş'a teklif edildi. Kara Kartal bu teklifi kendi arasında değerlendirecek.

SON SÖZ SERGEN YALÇIN’IN

Beşiktaş Yönetimi, genç hoca Sergen Yalçın'la bir toplantı gerçekleştirerek Lemina'yı gündeme getirecek. Yalçın tecrübeli futbolcu ile ilgili olumlu görüş verirse Siyah-Beyazlı yöneticiler bu defa İngiliz ekibi Southampton'a Lemina için kiralama teklifi sunacak.

2 YILLIK KONTRATI DEVAM EDİYOR

Galatasaray'da bu sezon 28 resmi maçta yer alan Lemina 1 de gol attı. Deneyimli orta saha futbol yaşamına Lorient'te başladıktan sonra devamında Marsilya, Juventus, Southampton ve son olarak da Galatasaray forması giydi. Lemina'nın takımıyla 2 senelik daha kontratı bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal