LeBron: 'NBA, Asla Playofflara Gitmemeli'

Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James, NBA'in ertelenen normal sezonunu sürdürmesi ve doğrudan playoff'lara asla gitmemesi gerektiğini dile getirdi.

27.03.2020-12:53 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-12:49) LeBron: 'NBA, Asla Playofflara Gitmemeli'
Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James, NBA'in ertelenen normal sezonunu sürdürmesi ve doğrudan playoff'lara asla gitmemesi gerektiğini dile getirdi.

James, bu halin playoff sıralamaları için mücadele edilen "60'dan fazla maçı çöpe atmak gibi olduğunu" fikrinde.

LeBron James'in konuşmaları şu şekilde:

"'Taraftar' olmadan 'spor' kelimesi nedir? Heyecan yok. Ağlama yok. Sevinç yok. Karşılıklı iletişim yok… Rekabetçi bir ortamda deplasmanda oynayacağınızı bilmek, oyuncuların rekabetçi tarafını da ortaya çıkarıyor ve evet, önünüzdeki rakibe karşı oynadığınızda, aslında taraftarların da k*çlarını tekmelemek istiyorsunuz."

"Sahaya dönmeyi çok isterdim. Burada oturup hiçbir şey söylememezlik etmeyeceğim. Mesela, çıkıp 5'e 5'e yapmaya geri dönebiliriz, ama bunu antrenman şeklinde yapabiliriz. birbirimizin antrenman tesislerine gidelim, bir kamera koyalım ve canlı yayın yapalım. Taraftarlar olmayan bir spor etkinliğini nasıl hayal edebileceğimizi bilmiyorum. Garip bir dinamik."

James bunun haricinde playoff braketinden önce 5 ile 10 karşılaşmalık normal sezon finalinin gerekli olacağından da bahsetti:

"Yapılmaması gereken bir şey varsa, o da doğrudan playofflara gitmek. Çünkü o pozisyon için savaşılan 60'dan fazla maçı çöpe atmış gibi oluyorsunuz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal