Kütahya’da yönetim el değiştirdi: Yeni Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci kimdir?

Türkiye’nin nefesini tutarak takip ettiği yerel seçim sona erdi ve büyük sürprizlere sahne oldu. Kütahya’da CHP’nin adayı olan Eyüp Kahveci, yeni Kütahya Belediye Başkanı oldu. Peki Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci kimdir? İşte Eyüp Kahveci hayatı ve biyografisi…

02.04.2024-11:40 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-11:40)

Milyonlarca vatandaş, yeni yerel yönetimleri belirlemek üzere 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gitti. Mahalli İdareler Seçimleri’nin sonucunda Türkiye genelinde birçok belediye yönetimi el değiştirdi. AK Parti’den CHP’ye geçen illerden birisi de Kütahya oldu. Kütahya’da CHP adayı olan Eyüp Kahveci, en yakın rakibini geride bırakarak ipi göğüsledi ve yeni Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci kimdir?

Eyüp Kahveci kimdir?

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 1968 yılında Ordu'da dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini memleketi olan Ordu'nun Kabadüz ilçesinde tamamladı. 1992 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden mezun oldu. Kariyerine 1990 yılında başlayan Kahveci, o zamandan beri çeşitli sektörlerde yöneticilik yapmıştır.

Kütahya’da yönetim el değiştirdi: Yeni Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci kimdir?

2012 yılında Eyüp Kahveci, kendi danışmanlık ve eğitim merkezini kurarak danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermeye başladı. Bu süreçte çeşitli firmalara danışmanlık eğitimleri ve seminerler düzenledi ve ayrıca proje danışmanlık hizmetleri sundu. Orta seviyede İngilizce bilen Kahveci, Kütahya Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) üyesidir.

Uzun yıllardır Kütahya'da yaşayan Kahveci, evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal