Kuruluş Osman Selcan Hatun öldü mü, diziden ayrıldı mı? Didem Balçın Kuruluş Osman dizisinden neden ayrıldı?

ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan 'Kuruluş Osman'ın son yayınlanan bölümünde Didem Balçın'ın hayat verdiği Selcan Hatun karakterinin diziye veda ettiği görüldü. Kuruluş Osman Selcan Hatun öldü mü, diziden ayrıldı mı?

21.04.2022-00:48 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-11:59) Kuruluş Osman Selcan Hatun öldü mü, diziden ayrıldı mı? Didem Balçın Kuruluş Osman dizisinden neden ayrıldı?

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde; Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy'un yanı sıra Rüzgar Aksoy ve Erkan Avcı gibi önemli karakterlerinde yer aldığı 'Kuruluş Osman' dizisinin son bölümünü izleyen dizinin müdavimleri Selcan Hatun'un diziye veda etmesiyle şoka uğradı.

Kuruluş Osman Selcan Hatun öldü mü, diziden ayrıldı mı

Kuruluş Osman Selcan Hatun öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman dizisinde Didem Balçın'ın hayat verdiği Selcan Hatun karakteri dizinin bir önceki bölümünde ağır yaralanmıştı. Julia ve askerlerinin saldırdığı Kayı Boyu obasının anası Selcan Hatun'un sağlık durumu, herkesi gözyaşına boğmuştur.

Sevilerek takip edilen dizinin bu akşam yayınlanan 91 bölümünde Didem Balçın canlandırdığı Selcan Hatun'un hayatını kaybettiği görüldü. Selcan Hatun karakterine hayat veren Didem Balçın'ın ise dizideki senaryo gereği ölmesinde dolayı Kuruluş Osman'a veda ettiği söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal