Kuruluş Osman Selcan Hatun gerçek tarihte nasıl öldü?

Kuruluş Osman dizisindeki Selcan hatun nasıl vefat etti ? Gerçek tarihte yaşayıp yaşamadığı bilinmeyen ve merak edilen Selcan hatunun nasıl vefat ettiği de bilinmiyor ve merak ediliyor.

21.04.2022-11:00 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-11:00) Kuruluş Osman Selcan Hatun gerçek tarihte nasıl öldü?

Tarihi dizilerin popüler olduğu son yıllarda Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi de izleyicileri tarafından merakla takip ediliyor. Dizide Selcan Hatun karakterinin gerçekte kim olduğu hangi yıllarda yaşadığı, ne zaman ve nasıl vefat ettiği merak ediliyor.

Selcan Hatun Hangi Tarihte Yaşadı Ve Nasıl Öldü?

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in hayatını anlatan Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun Süleyman Şah'ın oğlu Gündoğdu'nun karısıdır. Süleyman Şah'tan sonra kocasının obanın başına geçmesi için elinden geleni yapmıştır. Sonrasında Ertuğrul Bey’in tarafında olmuştur. Daha sonra Osman Bey’in tarafında yer almıştır.. Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Kuruluş Osman dizisinde de yerini alan karakter Selcan Hatunun gerçek hayatta kim olduğu nerede yaşadığı ve nasıl öldüğü merak edilmektedir.

Selcan Hatun Tarihte Kimdi?

Kuruluş Osman dizisinde ki bazı karakterler tarihten ilham alınarak kurguya dönüştürülmüştür. Selcan Hatun'u Dede Korkut hikayelerinin içinde görüyoruz. Fakat  Selcan Hatun'un tarihte ne zaman ne şekilde vefat ettiği  ne yazık ki bilinmiyor.selcan hatun kimdir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal