Kerem Bürsin yeni bir aşka yelken mi açtı? Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor?

Ekranların en beğenilen oyuncularından Kerem Bürsin’in oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile yeni aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Hande Erçel’den bir süre önce ayrılan yakışıklı oyuncunun bu iddialara vereceği yanıt merakla bekleniyor. Peki Kerem Bürsin yeni bir aşka yelken mi açtı? Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor? İşte konu hakkında son gelişmeler...

21.04.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-10:58) Kerem Bürsin yeni bir aşka yelken mi açtı? Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor?

Güzel oyuncu Hande Erçel ile bir süre önce ilişkisini bitiren Kerem Bürsin’in bekar hayatı kısa sürmüş gibi görünüyor. Ekim 2021 ayında İspanya’daki bir defileye davetli olarak katılan Kerem Bürsin’in defilenin bir başka davetlisi olan Stephanie Cayo ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları magazin dünyasını derinden sarstı. İkilinin gizli gizli buluştuğu ve aşkın çok kısa bir sürede başladığı da iddialar arasında yer alıyor. Yakışıklı oyuncunun Stephanie Cayo iddiaları hakkında yapacağı açıklamalar merakla beklenirken, sevenleri başta olmak üzere pek çok insan ‘’Kerem Bürsin yeni bir aşka yelken mi açtı? Stephanie Cayo ile aşk mı yaşıyor?’’ sorularını tartışmaya başladı.

Kerem Bürsin Stephanie Cayo iddiaları hakkında konuştu

Çırağan Sarayı’ndaki ‘’Sizin Öykünüz’’ kitabının etkinliğine Azra Akın, Doğa Rutkay, Gonca Vuslateri, Kerem Bürsin, Metin Hara ve Gülay Kamaz'ın yanı sıra Zeynep Beşerler, Derya Beşerler, Almeda Sayışman, Seda Bakan, Raşit Bağzıbağlı, Serkan Altunorak, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Arzum Onan, Özge Özberk ve Pınar Deniz gibi önemli isimler katıldı. Dikkatler ise Stephanie Cayo ile aşk yaşadığı iddia edilen Kerem Bürsin’in üzerindeydi.

Stephanie Cayo

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kerem Bürsin çocukluğunda kendi isminin çok zor telafuz edildiğini ‘Krum’, ‘Krem’ gibi isimlerle kendisine seslenenlerin olduğunu söyledi.

Yurt dışı gezisinde dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas ile buluşması hakkında da konuşan yakışıklı oyuncu "Yeni dostluklar, yeni işler edindim. Öyle bir usta oyuncuyla bir araya gelebilmek, bir şeyler paylaşmak çok önemli. Beraber olabileceğimiz bir projeyi de konuştuk. İki taraf da birlikte rol alınacak proje için istekliydi" sözleriyle yeni bir yapımda yer alabileceğini sinyallerini verdi.

Kerem Bürsin

Stephanie Cayo ile ilgili yöneltilen sorular hakkında da bazı ifadeler veren Kerem Bürsin ‘Bu konuyla alakalı biraz kafa yapımızı değiştirmeliyiz. Her çıkan bir aşk haberi doğru değil. İnsanlar tanışır, arkadaş olur, ileride bu aşka dönüşebilir ama hemen 'Aşık oldu' demek çok yanlış.’ Dünyada olan birçok olumsuz şeyler varken aşk hayatımın konuşulması bana saçma geliyor. Benim hiç önemim yok." sözleriyle Stephanie Cayo iddialarını şimdilik yalanladı.

Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edilen Stephanie Cayo, oyunculuk ve şarkıcılık mesleklerini yapmaktadır. 34 yaşındaki güzel, 2018’de Chad Campbell ile evlenmiş, 2021 yılında ise boşanmıştı. Stephanie Cayo’nun Instagram hesabında yaklaşık 1,8 milyon takipçi bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal