İbo Show Ankaralı Coşkun kimdir, nereli, evli mi? Ankaralı Coşkun kaç yaşında, gerçek adı nedir? Ankaralı Coşkun hayatı ve biyografisi

Yarın akşam Star TV ekranlarında yer alacak İBO Show’un konuklarının belli olmasının ardından programa katılacak olan konuklardan biri olan Ankaralı Coşkun’un kim olduğuna dair araştırmalar yapılıyor. Peki, İbo Show Ankaralı Coşkun kimdir? Ankaralı Coşkun kaç yaşındadır? Gerçek adı merak edilen Ankaralı Coşkun’un hayatını sizler için derledik.

20.04.2022-20:37 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-20:37) İbo Show Ankaralı Coşkun kimdir, nereli, evli mi? Ankaralı Coşkun kaç yaşında, gerçek adı nedir? Ankaralı Coşkun hayatı ve biyografisi

Star TV ekranlarının çok sevilen eğlence programı İBO Show’un bu haftaki konuklarının açıklanmasının ardından konuklardan biri olan Ankaralı Coşkun’un hayatı birçok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Arama motorlarında sıklıkla ‘Ankaralı Coşkun kimdir? Ankaralı Coşkun gerçek adı ne, kaç yaşında?” gibi soruları sormaya başladı. Ankaralı Coşkun hakkında merak edilenler...

Ankaralı Coşkun kimdir?

4 Nisan 1977 yılında Ankara’da doğan Ankaralı Coşkun’un gerçek adı Coşkun Direk’tir. Bağlama ustası olan Ali Direk’in oğlu olan Coşkun Direk, tabiri caizse müziğin içine doğdu. Pek çok ünlü sanatçının eserlerini yazan babası Ali Direk sayesinde Ankaralı Coşkun, çocukluğundan beri müzikle iç içe olmuştur.

Ankaralı Coşkun

Ankaralı Coşkun, 5 yaşından beri bağlama çalmaktadır. 8 yaşına geldiğinde ise babasıyla beraber düğünlerde türkü okumaya başlayan Ankaralı Coşkun, kısa sürede profesyonel bağlama ustası olmuştur.

Ankaralı Coşkun evli mi?

Başarılı şarkıcı Ankaralı Coşkun’un evli olup olmadığı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Ankaralı Coşkun

Ankaralı Coşkun şarkıları

19 yaşında “Vay Seni Vay Vay” adlı ilk albümünü çıkaran 1996’da çıkaran Ankaralı Coşkun, profesyonel anlamda ilk çalışması olan bu albüm ile daha geniş kitlelere ismini duyurdu. 2001’de asıl çıkışını yapan Ankaralı Namık, “Best Of Sincan 2” albümünde okuduğu “Çilli Horozum” türküsüyle yapmıştır.

2003’te “Yapmazdım-Pire” adlı 3. albümünü, 2005’te “Yalan mı-Ağır Abi” adını verdiği 4. albümünü, 2007’de 5’inci albümü olan “Karaçalı”, 2009’da ise “Bana ne” isimli 6’ncı albümünü çıkarmıştır.

2011’de ise kendisini tüm Türkiye’ye hatta Türkiye’ye dışına da tanıtan 7’nci albümü olan “Ankara’nın Bağları”nı çıkardı.

Ankara’nın Bağları adlı türküsü 2013 ve 2014 yıllarında google arama motorunda tüm dünyada en çok aratılan ilk 10 eser arasında yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal