Milyarder Nerede Çekildi?

Yeşilçam’da tam bir efsane olan bu filmin başrolün de Şener Şen oynamaktadır. Peki Milyarder filmi nerede çekildi? İşte detaylar…

16.07.2020-15:20 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:17) Milyarder Nerede Çekildi?

1986 yılında yılın da çekilmiş bu film çekildiği günden bu yana birçok hayran toplamıştır aynı zamanda döneminde de fazlasıyla sevilmiştir. Günümüzde hala daha fazlasıyla sevilmekte ve izlenmekte eğer hala Milyarder Filmini izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz.

Milyarder Filmi Konusu

Milyarder filminde Mesut Mesudiye’de istasyon şefidir. Piyangoda çok fazla sayıda ölüme sebep olan büyük ikramiyeyi kazanır ve tüm hayatı değişir. Milyarder Filmin’de Mesut ise ikramiyeyi kazanmasıyla başına üşüşen akrabalar ve tanıklarının ilgisinden ne yapacağını şaşırır ve bunun üzerine olan olaylar anlatılmaktadır. Mesut’un ikramiyeyi kazandığını açıklaması ile birlikte birçok yerde itilen, kakılan Mesut bir anda anlam veremediği şekilde ilgi görmeye başlar ve bu ilgi onu bir yandan da mutlu etmektedir. Ancak sadece kedisinin bildiği bir sırrı açıklaması ile beraber işler yine eski haline dönecek bir de üstüne borçsuz harçsız bir şekilde kıtı kıtına yaşayan Mesut’un başına kim bilir neler gelecektir bilinmez.

Şener Şen: Doğum tarihi 26 Aralık 1941’dir. Eşinin ismi ise Sermin Hürmeriç’dir. Birden fazla yeteneği olan Şener Şen aynı zamanda oyunculuk mesleğinin yanında ise işini çok güzel yapan bir seslendirme sanatçısıdır da. Asıl adı Ali Haydar Şen olan Şener Şen’in babası da Türk sinema tarihinde gayet önemli bir yere sahip olan Ali Şen’in oğludur. Babası da kendisi gibi Türk halkında önem taşıyan sanatçılardan biridir Şener Şen’in. Eğitim hayatına ise Bakırköy Ortaokulunda ve de İstanbul Erkek Lisesin de devam etmiştir. Ayrıca iş hayatında ise işportacılıktan ilk okul öğretmenliğine kadar birçok mesleği yapan Şener Şen’in içinde belli ki hep sinemaya olan aşk varmış. 1967 yılında ise Ergun Köknar’ın desteği ile birlikte İstanbul Şehir Tiyatrosu’na girerek burada tamı tamına 13 yıl meslek hayatına devam etmiştir Şener Şen.

Oyuncuları

Şener Şen: Mesut

Müge Akyamaç: Sema

Münir Özkul: Biletçi Mahmut Hoca

Tuluğ Çizgen: Ayten

Ergun Köknar: Dombili

Uğur Yücel: Halis Dombili (Dombili’nin oğlu)

Necati Bilgiç: Dişçi Atıf

Adile Naşit: Boncuk Sultan

Tayfun Çorağan: Öğretmen Murat

Tuncay Akça: Celal

Demiray Erül: Avukat Feridun

Bilge Zobu: Banka Umum Müdürü

Tomris Oğuzalp: Ayten’in Annesi

Zeki Alpan: Ayten’in Babası

Milyarder Filmi Nerede Çekildi

Bu film için ilk adımlar 1985 yılında atılmaya başlanmıştır. Adapazarı bölgesi ile İstanbul, Körfez ve de Sapanca’ya yakınlığı dolayısıyla da aday bölgelerden biri olmaktaydı. Gerek çevresinin uygunluğu ile gerekse Sapanca belediyesinin filmin orada çekilmesini istemesi ile filmin Sapanca’da çekilmesine karar verilmiş ve çekimler orada çekilmeye devam etmiştir. Hala Milyarder Filmini izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir. Bu ün salmış Yeşilçam filmini mutlaka izleyin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal