Jumanji: Yeni Seviye’de Macera Sürüyor

1981’de çocuklara yönelik bir kitap olarak hayata geçen Jumanji’nin beyazperde uyarlamasının 3. filmi Jumanji: Yeni Seviye hakkındaki izlenimlerimizi Haber 365 okurlarıyla paylaşıyoruz.

04.06.2020-14:55 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-14:51) Jumanji: Yeni Seviye’de Macera Sürüyor

Haber 365 (Kültür-Sanat Servisi) İlk filmi Jumanji: Vahşi Orman ile 2017 yılında sinemaseverlerle buluşan ve gişede oldukça iyi bir gelir elden Jumanji 2019 yılında, yeni bir filmle izleyicinin karşısına çıktı.

Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan, Missi Pyle, Kevin Hart’ın rol aldığı Jumanji: Yeni Seviye adlı filmde macera kaldığı yerden devam ediyor.

Bilmeyenler için ilk filmden kısaca bahsedelim. Jumanji: Vahşi Orman’da birbirinden karakter olarak oldukça farklı dört arkadaşın karşılarına bir video konsolu çıkıyor ve bu konsolu karıştırdıklarında kendilerini video oyununun içinde vahşi bir ormandaki avatarların bedenlerinde buluyorlar.

Çocukların buradan kurtulmasının tek yolu vardır bölümleri geçmek. Tabi vahşi ormanda bir de tüm video oyunlarındaki gibi 3 can hakkı vardır.  

1995 yapımı filme göre oldukça başarılı olan filmde oyuncuların performansları da oldukça iyiydi.

Serinin devam filmi Jumanji: Yeni Seviye’de ise kız arkadaşından ayrılan ve depresyona girip kendisini yetersiz hisseden Spencer, yeniden Dr. Bravestone olma hayaliyle Jumanji’ye giriyor. Buradan sonra senaryo biraz şaşırtıyor çünkü Spencer’ın felçli büyükbabası ve aralarında anlaşmazlık olan ortağı da bir hata sonucu kendilerini Jumanji’de buluyor.

İlk filmde Spencer ile maceraya ortak olan arkadaşları Martha, Fridge ve Bethany de onu Jumanji’de tek başına bırakmak istemez ve yeniden istemeseler de oyuna girerler.

Jumanji de artık eskisi gibi sadece bir orman değildir, daha tehlikeli ve korkunçtur.

Daha çok büyükbabayla ortağının atışmaları üstüne kurulan filmde dramatik sahneler de yer alıyor.

İzleyiciyi bir oyunda hissettiren ve ilk film kadar heyecan veren yapımın yönetmeni ilk filmde olduğu gibi Jake Kasdan oluyor.

İlk filmde olduğu gibi ikinci filmde de oyuncularımızın performansı oldukça başarılı. Seriye yeni katılan oyuncular da filme ayrı bir hava katıyor.

1981’de çocuklara yönelik bir kitap olarak hayata geçen Jumanji’nin gelecek günlerde üçüncü bir filminin gelmesi de söz konusu.

İlk filmi izleyenlerin zaten kaçırmayacağı izlemeyenler için ise şiddetle tavsiye edeceğimiz yapım, başarılı gişe hasılatı da elde ettiğinde daha uzun bir süre sinemaseverlerle buluşacak gibi gözüküyor.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal