İş Sanat’tan 23 Nisan Kutlaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İş Sanat, farklı yaş gruplarından sanatseverlere yönelik çevrim içi etkinlikler hazırladı.

21.04.2020-17:23 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-17:20) İş Sanat’tan 23 Nisan Kutlaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İş Sanat, hem eğitici hem de eğlenceli içerikler hazırladı.

23 Nisan’ı evde kutlayacak olan çocuklar etkinlikleri İş Sanat’ın sosyal medya hesapları Instagram IGTV, YouTube, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilecek.

İş Sanat’ta sahnelenen çocuk oyunları www.kumbaradergisi.com adresi üzerinden minikleri bekliyor.

Resimden origamiye, kitap ayracı yapımından illüzyon gösterisine, kodlama eğitimlerinden kelime oyunlarına dek pek çok etkinlik minik sanatseverlerle paylaşılıyor.

Aralarında Aslı Tandoğan ve Anıl Altınöz’ün bulunduğu ‘Robot Pinokyo’ oyuncuları ‘Bremen Mızıkacıları’, ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ ve ‘Oz Büyücüsü’nün ardından bu kez ‘Külkedisi’ masalını seslendirecek. Külkedisi masalı da 23 Nisan’dan itibaren KumbaraTV’de dinleyicileriyle buluşuyor.

İş Sanat’ta sahnelenen, Yekta Kopan’ın kaleme aldığı ve Lerzan Pamir’in yönettiği ‘Robot Pinokyo’ adlı müzikli çocuk oyunu 23 Nisan’a özel İş Sanat’ın YouTube hesabı üzerinden minik tiyatroseverlerle buluşuyor.

İş Sanat’ın 20’nci sezonda sahnelediği müzikli çocuk oyunu ‘Fırtına’nın ‘Geveze Piyanist’i Emir Gamsız’ın hazırladığı 23 Nisan’a özel müzik önerileri de dijital müzik platformu Spotify çalma listesinde olacak. Dünyaca ünlü klasik müzik eserlerinden oluşan liste minik dinleyicileri bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal