Göz (Oculus) Filmi Konusu Nedir?

Psikolojik, doğaüstü korku filmi izlemek mi istiyorsunuz? İzlerken yerinizde duramayacağız bir film önerisi ile karşınızdayız. Göz (Oculus) filmi konusu nedir?

27.01.2021-16:59 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-16:59) Göz (Oculus) Filmi Konusu Nedir?

İki kardeş, hayatlarını alt üst eden gizemli bir aynanın sırrını çözmeye çalışırken, birbirlerinden daha fazla kopacaktır. Peki Göz (Oculus) filmi konusu nedir? Göz (Oculus) oyuncuları kimlerdir? 

GÖZ(OCULUS) FİLMİ KONUSU

Göz filmi oldukça gizemli ve eski bir aynanın etrafında dönmektedir. Aynanın son sahipleri olan Kaylie ve Tim, anne babalarının ölümünün ardından kötü giden ilişkilerini düzeltmeye çalışan iki kardeştir. Kaylie, tüm tersliklere bu aynanın yol açtığına inanmaktadır. Kaylie olayları çözmek ister, araştırmasında derine indikçe tarih kendini tekrarlayacaktır. Kardeşlerin ilişkileri daha da kötüleşir, çünkü zamanla aynanın kötücül gücünün etkisine girdiklerinin farkına varırlar. 

GÖZ(OCULUS) FİLMİ OYUNCULARI

Karen Gillan, Annalise Basso, Brenton Thwaites, Garrett Ryan, Rory Cochrane, Katee Sackhoff, James Lafferty, Miguel Sandoval, Katie Parker ve Kate Siegel yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal