Gelibolu'daki Müze ve Sergi Alanları Ne Zaman Açılacak?

Gelibolu'daki müze ve sergi alanları coronabirüs sonrası sıkı tedbirlerle yeniden açılacak.

18.05.2020-19:22 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-19:20) Gelibolu'daki Müze ve Sergi Alanları Ne Zaman Açılacak?
Tarihi Çanakkale destanına tanıklık eden Gelibolu'da müze, sergi ve canlandırma alanları coronavirüs pandemisi sonrası sıkı tedbirlerle yeniden açılacak.

1 Haziran'da açılacak müze ve diğer alanlarda maske kullanımı, 1,5 metrelik sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri gibi temel kurallara uyulacak.

Açık ve kapalı mekanlarda bulunan oturma alanlarının sosyal mesafe kurallarına göre düzenleneceği tesislerde yer alan uyarı ve önlem panoları ile ziyaretçilere temel bilgi akışı sağlayacak olan müze personeli bunun için coronavirüs pandemi konulu eğitim aldı.

Periyodik olarak genel dezenfeksiyon uygulanacak olan tesislerdeki ziyaretçi sayısı sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenecek.

Güvenlik ve temizlik personeli sayıları artırılacağı tesislerde girişlerde ateş ölçümü yapılacak ve belli noktalarda ziyaretçilerin el dezenfektanlarına ulaşımı sağlanacak.

Kapalı alanlarda maskesiz dolaşmaya izin verilmeyecek, sanal gerçeklik uygulamalarının kullanımı geçici olarak kısıtlanacak ve toplu rezervasyonlar için gerekli bilgiler telefon aracılığı ile yetkililerden alınacak.

Öte yandan, kronik hastalığı bulunan kişilerim müze ve sergi alanlarını ziyaret etmemesi öneriliyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal