Bozcaada Sanat Çalıştayı Başladı

Bu yıl ilk defa yapılan Bozcaada Sanat Çalıştayı başladı. 10 Haziran'a kadar devam edecek olan çalıştayın onur konuğu ise Özdemir Altan oldu.

08.06.2018-11:49 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-11:43) Bozcaada Sanat Çalıştayı Başladı

Bu yıl ilk defa 03-10 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılan “Bozcaada Sanat Çalıştayı”, 17 sanatçının katılımıyla Bozcaada Destina Suit Otel’de başladı. Gazeteci, yazar ve ressam Veysel Boğatepe'nin '5. Element' tablosu Bozcaada'da büyük alaka gördü. Bozcada Sanat Çalıştayı 10 Haziran'a dek sürecek.

Veysel Boğatepe, Ayşe Yeğin, Barış Mengütay, Beksultan Oğuz, Ceyda Hüseyinoğlu, Erhan Ateşlenmek, Fatih Şimşek, Filiz Kallenci, Gafur Uzuner, Işıl Çelik, Mehmet Kar, Melda Yaramış, Mustafa Günen, Nesrin İçen, Serhat Alparslan, Yıldız Yılmaz Kaçar ve Zeynep Güldoğdu gibi değişik alanlardan bir araya gelen sanatçıların yaptıkları eserler, çalıştay ardından sergilenecek.

ONUR KONUĞU ÖZDEMİR ALTAN

Gazeteci, yazar Veysel Boğatepe’nin küratörlüğünde 09 Haziran’da yapılaca serginin haricinde; panel-söyleşi-müzik dinletisi gibi etkinliklerin de yapılacağı çalıştay ardından sanatçılar, ortak bir bildiri duyuracaklar. Bozcaada Sanat Çalıştayı’nın onur konuğu ise Türk Sanat Tarihinin önemli figürlerinden Özdemir Altan olacak.

Bozcaada Sanat Çalıştayı’nı koordine eden Oğuz Kemal Özkan; Bozcaada Sanat Çalıştayı'nın hedefinin, sanatın etkisini her alana ulaştırmak, değişik yaş aralıklarından sanatçıların birbirleriyle deneyim paylaşımını sağlamak ve sanatsal manada hem ülkemizin hem Türk sanatının geçtiği bu kötü süreçte bir farkındalık ortaya çıkarmak olduğunu bildirdi.

Bozcaada Sanat Çalıştayı, 3-10 Haziran 2018 tarihleri içinde, Bozcaada Destina Suit Otel’de Bozcaada Destina Otel ana sponsorluğunda, Ek Dergi, KitaptanSanattan.com, TurkishArtNews.com – TurkishArtLine.com medya sponsorluğu, Colorbox ve Winsor&Newton malzeme desteğiyle yapılıyor.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal