57. Altın Portakal Film Festivali’ne Doğru

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne başvurular başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek festivalde ödül olarak 1 milyon 370 bin TL dağıtılacak.

15.07.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-11:55) 57. Altın Portakal Film Festivali’ne Doğru

3-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne başvurular başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek festivalde ödül olarak 1 milyon 370 bin TL dağıtılacak.

Festival kapsamında Ulusal Uzun Metraj, Belgesel ve Kısa Film dallarındaki yarışmaların yanı sıra, Antalya Film Forum ve Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması düzenlenecek.

coronavirüs salgını nedeniyle açık hava gösterimlerine ağırlık verilecek olan festivalde izleyicilerin güvenliğinin sağlanması için geniş önlemler alınacak.

Öte yandan 150 öğrenciye ev sahipliği yapan Altın Portakal Sinema Okulu, bu yıl online olarak düzenleneceki ve katılımcı sayısı arttırılacak.

Ulusal yarışmaya 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin son başvuru tarihi olan 16 Eylül 2019'dan sonra tamamlanmış ve 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden önce Türkiye'de halka açık ticari veya özel gösterimi yapılmamış ve yurt içinde bir festivale katılmamış Türkiye yapımı filmler katılabilecek.

Festivalin web sitesinden yapılacak başvurular için son tarih ise 14 Ağustos Cuma saat 18.00 olarak belirlendi.

Antalya Film Forum da bu yıl online olarak düzenlenecek. 4-6 Ekim tarihleri arasında sinemanın yeni projelerine destek amacıyla düzenlenen Antalya Film Forum’a başvurular ile ilgili açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal