Kripto Para Bursa'da İki Kardeşi Ölüme Götürdü

Bursa'nın Kestel ilçesinde kafeterya işleten Hasan Karacan ve kardeşi Hüseyin Karacan kardeşler, iddiaya göre kripto para piyasasında yaptıkları yatırımlarda büyük miktarda zarar etti.

20.11.2021-09:19 - (Son Güncelleme: 20.11.2021-09:42) Kripto Para Bursa'da İki Kardeşi Ölüme Götürdü

Bursa'da, 2 gün önce kaybolan iki kardeşin cesetleri, İznik Gölü'nde bulundu. Kafeterya işleten kardeşlerin kripto parada etmiş oldukları yüksek zarar sebebiyle intihar ettikleri öne sürüldü. Bursa'nın Kestel ilçesinde kafeterya işleten 34 yaşında olan Hasan Karacan ve 31 yaşında olan kardeşi Hüseyin Karacan kardeşler, iddia edilen bilgilere göre kripto para piyasasında yapmış oldukları yatırımlarda yüklü miktarda zarar etti.


İZNİK GÖLÜ'NDE İNTİHAR EDECEĞİZ

Bu durumu çevresindekilere de aktaran kardeşler, 'İznik Gölü'nde intihar edeceğiz.' demelerinin ardından, önceki gün bir arkadaşlarına kendilerini İznik'e götürtüp ortadan kayboldu. İki kardeşe ulaşamayan aileleri, jandarmadan da yardım istedi.

Bunun üzerine İznik Jandarma Komutanlığı'na bağlı olan bot timleri ve AFAD ekipleri, balık adamların da desteği ile birlikte gölde arama çalışmalarına başladı.

İNTİHAR EDEN KARDEŞLERİN ÖNCE KIYAFETLERİ BULUNDU

İlk başta göl kıyısında kardeşlere ait kıyafet ve cüzdanları bulan ekipler, dün de cansız bedenlerine ulaştı. Acı haberi alan yakınları, sinir krizleri geçirdi. Balık adamlar tarafından da gölden çıkarılan söz konusu cesetler, otopsi için Adli Tıp'a taşındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal