Kripto para borsasının büyük yatırımcısından kritik açıklama: Bitcoin'in yükselmeye başlayacağı tarihi açıkladı!

Tanınmış bir kripto balinası ve analisti, Bitcoin’in borsa ile ilişkisi, yani korelasyonu bozulmaya başladığı için mevcut ticaret aralığının üzerine çıkmak üzere olduğunu söylüyor.

04.04.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-16:28) Kripto para borsasının büyük yatırımcısından kritik açıklama: Bitcoin'in yükselmeye başlayacağı tarihi açıkladı!

Son zamanlarda yükseliş seyreden Bitcoin, Rusya-Ukrayna arasında gerçekleşen müzakerelerden dolayı artış gösterdiği biliniyor. Bir kripto para balinası olan, yani elindeki yüksek miktardaki parası ile coin alan bir trader, Kaleo, 476.000 sosyal medya takipçisine USD değil, S&P 500 endeksine (SPX) karşı Bitcoin’i izlediğini dile getirdi. Kaleo, Bitcoin’e karşı SPX’e (BTC/SPX) bakarak, bir traderın BTC’nin fiyat hareketini ve bir sonraki adımın nereye gidebileceğini daha net görebileceğini açıkladı. Örnek verecek olursak, BTC/SPX’in hiçbir zaman BTC/USD’nin Kasım 2021’de oluşturduğu ve birçok traderı hazırlıksız yakalayan ikili tepe modelini oluşturmadığının altını çiziyor ve şu açıklamalarda bulundu:


Ekim ve Kasım'da en yüksek seviye

'BTC ve SPX, izlemek için ilginç bir çift. Grafik BTC/USD’den 10 kat daha temiz, 2017’deki (yüksek) desteğin üzerindeki taban aralıklarında net destek ve çok daha güçlü makro yapı (Ekim/Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi) gösteriyor.' dedi.


Geçen hafta BTC, SPX ile ilişkisizdi

Geçen hafta borsaya dair önemli bir açıkalamalarda bulunan Kaleo, Bitcoin’in büyük ölçüde SPX ile ilişkisiz olduğuna, yani korelasyonun bozulduğunu vurguladı. Analist, bunun, aylarca birlikte ticaret yaptıktan sonra bu olayın çok nadir görüldüğünü vurguladı ve 'Bugün SPX/BTC’deki fiyat hareketi farkını izlemek de eğlenceli Bitcoin temel olarak son durumda bir SPX proxy’si olarak işlem gördü, bu nedenle herhangi bir performans her zaman eğlenceli oluyor,' ifadelerini kullandı.

Trader, BTC/SPX’in daha da yükseldiğini ve Bitcoin rallilerinin olasılığını artırdığını görüyor. Bir analistin yapmış olduğu analist doğrultusunda, söz konusu aralığın daha yüksek seviyelerde kırılacağı açık bir şekilde görünmekte. Diğer taraftan Kaleo, Ethereum’un (ETH) S&P 500’e karşı çıkış olasılığını da değerlendiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal