Dijital varlık kripto paralarda son durum ne? Bitcoin'de yükseliş devam ediyor

Kripto para birimlerinin en yüksek hacimlisi Bitcoin son günlerde gerçekleştirdiği fiyat hareketi ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bitcoin bugün 43 bin doların üzerine çıktı. 'Dijital varlıklarda son durum ne?' vatandaş bu soruyu arama motorlarında son günlerde çok arıyor. Haber365 olarak sizler için bu sorunun cevabını ve daha fazlasını derledik.

24.03.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-14:26) Dijital varlık kripto paralarda son durum ne? Bitcoin'de yükseliş devam ediyor

Bitcoin tüm dünyanın gözdesi olma yolunda ilerliyor. Son zamanlarda gerçekleşen olumlu yatırımlar ve planlar ile Bitcoin yükselmesine devam ediyor. Bitcoin son üç işlem gününde grafiklerde yükseldiği görülüyor. Geçtiğimiz günlerde 43 bin dolara kadar çıksada bir türlü bu seviye üzerinde kalıcılığını henüz sağlayamadı. Bitcoin bugün 43 bin 478 dolara kadar yükselerek yüzde 1.38 oranında değer kazandı. Bitcoin şu dakikalarda 42 bin 98 dolar aralığında işlem görmekte.

Bitcoin yüzde 15 arttı

Bitcoin, 14 Mart’tan bu yana yukarı yönlü hareketiyle piyasaya şekil veriyor. Bitcoin bu tarihte 37 bin 777 dolar seviyesinden bugün 43 bin doların üzerine çıkarak yüzde 15 oranında artış gösterdi.


Ethereum kritik eşiklerde

Bitcoin’in sonrasında en yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum ise bugün 3 bin doların üzerinde yer aldı. Ethereum, 3 bin 81 dolara kadar artarak yüzde 1.48 oranında artış kaydetti. Ethereum şu dakikalarda 3 bin 50 dolardan işlem görüyor. 

Genel olarak piyasa hareketli

Bitcoin ve Ethereum’da gerçekleşen yukarı yönlü hareket sebebiyle kripto para birimlerinin toplam sermaye değeri bugün 1.94 trilyon doların üzerinde yer aldı. Dijital varlıkların toplam sermaye değeri şu dakikalarda yüzde 0.50 oranında artışla 1.92 trilyon dolar seviyesinde seyrediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal