Kova Burcunun Sevmediği Şeyler

Kova burcu erkeğinin sevmediği şeylerde ilk olarak monotonluktan bahsedilebilir. Kova burcu erkeği hayatını tekdüze yaşamaktan hiç hoşlanmaz. Onun için önemli olan hayatına gelen renktir. Özgürlüklerine olan düşkünlükleri ile bilinen kova burcu erkeği baskıya ve kısıtlanmaya asla gelemez.

28.07.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-17:21) Kova Burcunun Sevmediği Şeyler

Aitlik duygusu ikili ilişkilerinde asla benimseyemeyecekleri bir duygudur. Kimseye ait olamayacağını düşünen kova burcu erkeği aynı zamanda partnerine aitlik duygusunu aşılamaz. Kova burcu erkeği genel olarak onu sahiplenecek birini değil de yaşadığı şeyleri paylaşacak birine ihtiyaç duyarlar. Genel olarak mantık duygusu çerçevesinde hareket etmeyi seven kova burcu erkeği duygusallıktan da pek hoşlanmazlar. Kendileri duygusallaşmaktan hoşlanmamalarının yanında etraflarındaki insanların duygusallaştığı durumlarda da ne yapacaklarını bilemezler. Bu tür duygusal insanlardan genel olarak uzak dururlar. Duygusallaşmanın yanı sıra abartılı duygulardan da hiç hoşlanmazlar. Kova burcu erkeğinin özgürlük hissi ile birleşince sürekli sorulan " Beni özledin mi?" ya da "Beni seviyor musun?" gibi soru soran insanlardan da kaçarlar. Bunaltıcı ilişkiler onlar için uzak durulması gereken şeylerdir.

Kova Burcu Kadınının Sevmediği Şeyler

Kova burcu kadınının sevmediği şeylerin ilk başında kesinlikle özgürlüklerinin kısıtlanması gelmelidir. Asla ama asla kısıtlanmaya ve yönetilmeye gelemeyen kova burcu kadınları böyle şeylerle karşılaştıkları ilişkileri asla devam ettiremezler. Kendisi üzerinde hak iddia eden ya da ona fiziksel ya da duygusal şiddet uygulayan kişilerden oldukça kaçınmaya çalışırlar. Kova burcu kadınları öğrenmeye çalıştıkları şeyleri asla yarım yamalak yapmazlar. Yaptıkları şeyleri hep tam yapmaya çalışırlar. İşlerini yarım bırakan görev bilinci düşük insanları hiç sevmezler ve onların yanında asla durmazlar. Fazla duygusal hareketleri, laubali davranışları, sürekli sarılıp öpüşmeyi sevmeyen kova burcu kadınları gerek özel gerekse arkadaşlık ilişkilerinde bu tür davranışlardan olabildiğince kaçınırlar. Yeterince samimi olmadıkları insanlarla henüz samimiyeti ilerletmeden özellerini paylaşmazlar. Buna rağmen özeline saygı duymayan insanları hiç sevmezler.

Kova Burcunun Sevmediği Burçlar Nelerdir?

Boğa Burcu

Kova burcu yeniliklere açık bir burçtur, sürekli farklı şeyler yapmak ve denemek isterler. Yüzlerini geçmişe değil geleceğe dönerler. Boğa burcu ise fazlasıyla sabit fikirli ve eskiye bağlı bir burçtur. Kolay kolay yeni şeyler denemez ve denemekten de kati suretle kaçınır. Farklı alanlara ilgi duyarlar, birlikte vakit geçirmekten zevk dahi almazlar.

Yengeç Burcu

Kova burçları özgürlüklerine son derece düşkün kişilerdir. Bireysel hareket etmekten hoşlanır ve bağlanmaktan kaçınırlar. Bu durum söz konusu olduğunda birbirlerine taban tabana zıt olan yengeç burçları ile anlaşmaları neredeyse imkansızdır. Kova burçları fazlasıyla açık sözlüdürler ve hassas, narin bir yapıya sahip olan yengeç burçlarını bu davranışları sebebi ile kırabilirler.

Başak Burcu

Kova burçları her olaya akıl çerçevesinde bakarlar ve duyguları ile hareket etmekten kaçınırlar. Duygularını aynı şekilde ifade etmekte çekinen başak burçları kova burçları tarafından sevilmez ve anlaşılamaz bulunur. Özgür ruhlu ve bireysel hareket eden kova burçlarının sorumluluk sahibi başak burçlarını sevmesi zaten beklenmemeli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal