Korona Yalan Diyerek Almanya'yı Karıştrdı, Türkiye'ye Kaçtı

Almanya'da koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirlere karşı yapılan gösterilerde başı çeken ve insanları kışkırtma suçlaması ile hakkında soruşturma yapılan Attila Hildmann, Türkiye'ye firar etti.

27.03.2021-11:19 - (Son Güncelleme: 27.03.2021-15:42) Korona Yalan Diyerek Almanya'yı Karıştrdı, Türkiye'ye Kaçtı

Berlin Başsavcılığı, 2 gün evvel sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden hakkında tutuklama emri olan Hildmann'ın Türkiye'ye kaçtığını açıklamıştı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden savcılığa alaycı bir tutumla cevap veren Hildmann, "Sizin için üzgünüm. Ben sizi takip ediyorum, eğer siz de beni takibe alırsanız sevinirim. Türkiye'den güneşli selamlar. Ne yazık ki siz gelemezsiniz. Ayrıca Almanya'nın sınırları da kapanacakmış" paylaşımını yaptı.

Hildmann başka bir paylaşımında, "Almanya özgür oluncaya kadar benim kan bağı vatanım olan Türkiye'de kalacağım. Benim gerçek vatanım ve toprağım" ifadeleri yer aldı.

Türkiye kökenli olan Attila Hildmann, daha bebekken Alman bir aileye evlatlık olarak verilmişti. Almanya'da 'vegan şef' olarak tanınan Hildmann, pandeminin yeni dünya düzeni kurmak için kurgulanmış bir komplo olduğunu iddia ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal