Korkulu rüya olan güneş lekelerine son! İnatçı güneş lekeleri için tavsiye edilen 10 krem

Yaz aylarının gelmesiyle beraber güneş lekeleri de çoğalmaya başladı. Birçok insanın korkulu rüyası olan güneş ışınları yüzde lekelere neden olurken bunun için önlemler alınması gerektiği bilinmektedir. Bu nedenle en iyi güneş kremleri araştırılmaya başlandı. Güneş lekelerine iyi gelecek kremler nelerdir? İşte detaylar...

20.06.2022-18:14 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-18:14) Korkulu rüya olan güneş lekelerine son! İnatçı güneş lekeleri için tavsiye edilen 10 krem

Özellikle burun, alın ve yanaklarda güneş lekelerine rastlarken kahverengi görüntüler özgüven eksikliğine neden olmaktadır. Güneşin UV ışınları cilt üzerinde daha fazla melanin üretimine neden olmasından koyu renkli lekeler oluşmaktadır. Güneş lekeleri için belirlenen en iyi kremler haberimizde...

1) Dermaderm leke kremi

En iyi güneş kremleri arasında ilk sırada yer verdiğimiz Dermaderm leke kremi, cilt lekelerine karşı bitkisel tedavi yöntemi sağlamaktadır. Güneşte yer alan zararları ışınların cilde ulaşmasının önüne geçer.

2) Sinoz leke kremi

İçeriğinde yer alan Pentavitin ve Sodyum PCA'nın bulunmasıyla 72 saat yoğum nemlendirme fırsatı verir. Güneş lekelerine karşı tercih edilen sinoz krem bir numara olarak ilgi görüyor.

Güneş lekelerine iyi gelen kremler

3) Salkom beyazlatıcı krem

Ciltteki fazla pigmenti azaltarak cildin renk farklılıklarını 8-12 hafta arasında azaltmayı hedefleyen Salkom krem, ciltte var olan renk eşitsizliklerini de giderir.

4) Bioderma Pigmentbio krem

Leke sorunu yaşayanların ilk tercih edeceği bu krem LumiRevealTM Teknolojisi sayesinde cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı ve aynı zamanda ciltte lekeye neden olan etkilerin azaltılmasını amaçlar.

5) Dermoskin leke kremi

Leke giderici olan bu krem güneş lekeleri ve renk tonu eşitsizliğinde, sivilce izlerinde ve ince çizgilerdeki başarısı herkes tarafından bilinir. Cildin elastikiyetini arttırarak cilde aydınlık verir.

Güneş lekelerine iyi gelen kremler

6) Dermokil cilt beyazlatıcı krem

Kilin cilt üzerindeki etkileri herkes tarafından bilinir. Etkisinin büyüklüğü yoğun talep oluştururken cilt lekeleri için bu krem de tercih edilmektedir.

7) Herbaderm leke kremi

Renk açıcı krem olarak bilenen Herbaderm, bitki özleri ve vitaminler sayesinde ciltteki koyu lekelerin açılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda ise UVA ve UVB filtrelerini de içerisinde barındırır.

Güneş lekelerine iyi gelen kremler

8) Biolog leke kremi

İçeriğinde yer alan pirinç yağı cilt renginde açılmalara neden olur. Yanlış güneşlenmeler sonucunda oluşan lekelerin giderilmesi için tavsiye edilen bu krem zengin bitki özlerini içerir.

9) Golden Plus leke kremi

Güneşe önlem almadan çıkmak ve ton farklılıklarının oluşması neticesinde Golden Plus leke kremi önerilmektedir. Cilt tonunun eşitlenmesi ve cilde parlaklık kazandırılması gibi sonuçları vardır.

10) Phytoflora leke kremi

Güneş lekesi için her yöntemi deneyen vatandaşlar krem içinde tavsiyeleri değerlendirmektedir. Cilt lekelerinin giderileceği özelliği ile bilinen bu krem doğal içeriği ile de ilgi görür. İçeriğinde bitki özleri sayesinde izleri yok etmesi mümkün. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal