Kontrolsüz Titreyen Angela Merkel'e Sandalyeli Önlem

Kameralara 3 defa titreme görüntüsü yansıyan Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'ı karşılama töreninde yeniden bir titreme krizi olmaması için sandalyeyle tedbir alındı.

11.07.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 11.07.2019-17:32)

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'ı karşılama töreninde yeniden bir titreme krizinin olmaması için sandalyeyle tedbir alındı.

Merkel, bugün Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'ı konuk etti. Resmi karşılama töreninde Merkel'in dördüncü bir titreme krizi geçirmemesi için sandalyeli tedbir alındı. İki başbakanın resmi karşılama töreninin sandalyeler ile izlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

İLK TİTREMEYİ 18 HAZİRAN'DA YAŞAMIŞTI

Dün Finlandiya Başbakanı Antti Rinne'yi resmi karşılama töreninde titrerken üçüncü defa görüntülenen Merkel, 18 Haziran'da Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile askeri tören esnasında ilk defa titreme nöbeti geçirmişti.

TİTREMESİNİN NEDENİNİ SUSUZLUĞA BAĞLAMIŞTI

Merkel sonrasında yaptığı açıklamada susuzluk sebebiyle titrediğini ve iyi olduğunu söylemişti. Olayın sonrasında Almanya Cumhurbaşkanı 27 Haziran'da Cumhurbaşkanlığına ait Bellevue Sarayı'nda yapılan yeni Adalet Bakanı Christine Lambrecht'in mazbata töreninde ikinci defa titreme nöbeti geçirmişti. Doktorlar, Merkel'in yoğun baskı altında olduğunu, bu sebeple titreme nöbeti geçirdiğini iddia etmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal