Komşuya kapıyı sert kapattın dayağı!

Adana Seyhan'da bir kadın çocuğunun apartman giriş kapısını hızlı bir şekilde kapattığı için hayatı kabusa döndü. Evladının gözü önünde canice darp edildi. İşte haberin detayları...

06.07.2022-11:49 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-12:46)

Adana'da gün geçmiyor ki bir olay daha olmasın, Türkmenistan uyruklu Guncha Turna Yazova, 9 yaşındaki oğlu apartmanın giriş kapısını hızlı kapattığı gerekçesiyle evladının resmen gözü önünde komşusu tarafından silahla tehdit edilip, darp edildi. Adeta dehşeti yaşayan kadın darp raporu alarak, komşusundan şikayetçi oldu.

Korkunç olay merkez Seyhan ilçesine bağlı olan Mithatpaşa Mahallesi'nde geçen cumartesi saat 00.30 sırlarında meydana geldi. Eşi İstanbul'da çalışan ve 3 çocuğuyla beraber Adana'da ikamet eden Türkmenistan uyruklu Guncha Turna Yazova, meyve almak için 9 yaşındaki oğlu İlham ile beraber hemen yan sokaklarındaki manava gitti. Yeniden apartmana geldiği esnada ise Yazova'nın oğlu İlham, apartmanın giriş kapısını hızlı bir şekilde kapattı.


Elindeki tabancayı göstererek etrafa dehşet saçtı

Gelen iddiaya göre, o sırada zemin katta oturan Uğur B. ise, kapıyı hızla kapattığı için küçük çocuğa küfür etti. Üzerine genç kadın da komşusuna "Neden oğluma küfür ediyorsun?" diye söyleyerek tepki gösterdi. Ardından Uğur B., genç kadına da küfür ederek elindeki tabancıyı göstererek tehditler savurdu.

Genç kadını darp etti

Öte yandan ikili arasındaki sözlü tartışmanın gittikçe büyümesi üzerine Uğur B., tabancasını alıp apartmanın bahçesine çıkarak genç kadını darp etti. Bir süre boyunca darp edilen genç kadın, ardından komşuların müdahalesi tarafından adamın elinden kurtarıldı. Ayrıca Uğur B.'nin evinden çıkışı, komşuların genç kadına yardıma koşma ve apartmanın bahçesindeki kargaşa anları da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.


Cani komşu ifadesinin ardından serbest bırakıldı

Ayrıca Uğur B.'nin elinden komşuların müdahalesiyle zor kurtulan genç kadın durumu polise ihbar etti. Olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından Uğur B. gözaltına alınırken genç kadın da darp raporu alıp şikayetçi oldu. Fakat Uğur B., ifadesini verdikten sonra serbest bırakıldı.

‘’Senin beynini patlatırım’’

Başına gelen dehşetin ardından vücudunda yer alan darp izlerini gösteren Guncha Turna Yazova konuya ilişkin, "Beni darp etmeden önce silah gösterip oğlumun gözü önünde 'Senin beynini patlatırım' dedi. Benim bu ülkede başka kadınlar gibi ölmem mi gerekiyor? Benim çocuğuma küfür ettikten sonra 'Neden terbiyesizlik yapıyorsun? Küçük bir çocuğa böyle küfür edilir mi?' dedim. Daha sonra da bana 'Sen kimsin?' diyerek küfür etti. Daha sonra da kapıdan çıkıp bana saldırdı. Ertesi gün silahla geldi ve evimin kapısına vurdu" şeklinde ifade etti. 


‘’Herkes seyretti’’

Ayrıca apartmandaki birçok kişinin de balkonlardan olayı seyrederek duruma sessiz kaldığını dile getiren Yazova, "Ben burada çocuğumun gözü önünde darp edilirken kimse yardıma gelmedi. Herkes seyretti. Bir süre sonra bir komşu gelip bana yardım etti ve beni onun elinden kurtardı" diye söyledi.

‘’Eşim burada olsaydı daha kötü şeyler olabilirdi’’

Öte yandan şikayetçi olduğunu ve hakkını arayacağını aktaran Guncha Turna Yazova başına gelenlerle ilgili, "Ben o kişinin devlet memuru olduğunu daha sonradan öğrendim ve darp raporu aldım. Şikâyetçiyim. Ben çocuğumun gözü önünde darp edildim. Eğer eşim burada olsa daha kötü olaylar olabilirdi. Şu anda elini kolunu sallayarak serbest bir şekilde geziyor” şeklinde konuştu.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal