Beykoz'da akılalmaz olay: Arabayı neden buraya park ettin dedi ve komşusunu bıçakladı

Beykoz’da komşusunun park ettiği otomobilin yolu kapattığını iddia eden şahıs, eline aldığı bıçakla komşusunun kapısına dayandı. Komşusunun kapısını zorlayarak evden içeri girmek isteyen şahıs arbede sırasında elindeki bıçakla komşusunun babasının yaralanmasına neden oldu. Park yeri nedeniyle tartışma yaşayan komşular olayı mahkemeye taşıdı. Bıçaklı şahsın komşusunun evinin kapısına dayandığı anlar ve yaşanan arbede kameralara yansıdı.

26.04.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-15:39)

Meydana gelen bu korkunç olay, 23 Aralık 2021 tarihinde saat 18.30 civarlarında İstanbul Beykoz'da meydana geldi. Bu olay sonrasında sosyal medyada gündem oldu. Ailesiyle birlikte yaşayan Kemal Dönmez, iddiaya göre aracını çıkmaz sokaktaki evinin önüne park etti. Araçların yolu kapattığını söyleyen yan komşusu Emre Birdal, elinde bıçakla gelip Dönmez'in kapısını çaldı. Dönmez'in dışarı çıkmamasına sinirlenen Birdal, eve girmek istedi. Çıkan arbedede Kemal Dönmez'in babası Engin Dönmez bıçakla elinden yaralandı.

İçeri giremeyen öfkeli komşu, bir süre elindeki bıçakla dışarıda bekledikten sonra kapıya vurarak Dönmez'i tekrar dışarı çağırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emre Birdal gözaltına alınırken, elinden yaralanan baba Engin Dönmez tedavi edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emre Birdal, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bıçaklı saldırı anı güvenlik kamerasında

Diğer taraftan, meydana gelen bu korkunç bıçaklı saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde, Emre Birdal'ın elindeki bıçakla evin önüne gelerek Kemal Dönmez'i dışarı çağırdığı, Emre Birdal'ın elindeki bıçakla eve girmeye çalıştığı, taraflar arasında çıkan kava sonrasında Birdal'ın kapının önünde beklediği ve daha sonra kapıya vurmaya başlayan Birdal'ın çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı açık ve net bir şekilde görülmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal