Metrobüste Bıçaklı Saldırı: Saldırgan İki Yolcuyu Yaraladı!

Metrobüste yolcular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bir yolcu elindeki bıçakla diğer iki yolcuyu yaraladı. Bıçaklı kavgaya bir kadın ve çocuğun engel olmaya çalıştığı anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

03.02.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-12:30)

Olay, gece saatlerinde Avcılar istikametindeki bir metrobüste meydana geldi. Metrobüsün Merter durağına gelindiği sırada yolcular arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Yolcular arasındaki kavgada bir yolcu, diğer iki yolcuyu bıçakla yaraladı. 

METROBÜSTE BIÇAKLI SALDIRI

İstanbul’da metrobüs içinde yaralanan kişinin yakını olduğu belirtilen bir kadın ve çocuk kavgada diğer yolcuyu yaralamak isteyen saldırgana müdahale etmeye çalıştı. Çocuğun saldırganın elindeki bıçağı almaya çalıştığı görülürken kadın ise elindeki şemsiye ile saldırganın koluna vurarak durdurmaya çalıştı. 


OLAY ANI CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine bekçiler geldi. Metrobüste kavgayı ayırmaya gelen bekçiler, yolcuları güçlükte ayırdı. Bıçaklı saldırıda bacağından ve belinden yaralanan yolcular için sağlık ekiplerine haber verildi. Yolcular arasındaki bıçaklı kavga ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, bir kadın ve çocuğun saldırgana engel olma çalıştıkları ancak başarılı olamadıkları yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal