Tarımda nitelikli eğitim protokolü neleri kapsıyor? Bugün imzalanan protokolün detayları

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü birlikte yeni bir projeye imza attı. "Gelecek Tarımda, Tarımın Geleceği Gençlerde" isimli çalışmalar Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törenle açılışı yapıldı.

06.07.2022-12:33 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-12:33) Tarımda nitelikli eğitim protokolü neleri kapsıyor? Bugün imzalanan protokolün detayları

Ankara'da düzenlenen yeni proje kapsamında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü birlikte bir proje için bir araya geldi. "Gelecek Tarımda, Tarımın Geleceği Gençlerde" adlı çalışma kapsamında yürütülecek olan projenin imza töreni Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlendi. 

Yeni bir proje hayata geçiriliyor

Ankara'da gerçekleştirilen proje kapsamında Ankara İl Milli Eğitim Müdürü ve İl Tarım orman müdürü omuz omuza bir proje gerçekleştiriyor. Projenin açılışı Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirildi. 

Çubuk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Liseye ziyaret gerçekleştirilirken geçtiğimiz yıl açılan tarım ve gıda bölümüyle ilgili incelemeler yapan okul müdürü İdris Karakuş, çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Projeler kapsamında Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, 123 okulda 9 bin 309 öğrenci ile yeni bir projeye imza attıklarını ifade etti. 264 öğretmenin yer aldığı proje kapsamında konuşma gerçekleştiren Fatsa, "Çubuk'ta da bu konuda bir okulumuz var ve 32 devam eden öğrencisi var şu anda. Bu yıl tarım ve gıda teknolojileri bölümlerinde 60 kontenjanları var. Öğrencilerimizin bu alanı tercih etmelerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal