Kod Adı: Hummingbird film konusu ve oyuncuları

Önemli oyuncuları bünyesinde barındıran Kod Adı: Hummingbird filminin konusu ve oyuncuları film izlemek isteyen kişilerin gündemini meşgul ediyor. İşte Kod Adı: Hummingbird film konusu ve oyuncuları...

30.06.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-10:21) Kod Adı: Hummingbird film konusu ve oyuncuları

26 Temmuz 2019 tarihinde beyaz perdede yayınlanarak vizyona giren Kod Adı: Hummingbird filminin yönetmenliğini Kim Nguyen üstleniyor. İlk olarak Belçika ve Kanada’da vizyona giren gerilim türündeki Kod Adı: Hummingbird filminin oyuncu kadrosunda oldukça önemli isimler yer alıyor. Önemli oyuncuları bünyesinde barındıran Kod Adı: Hummingbird filminin konusu ve oyuncuları film izlemek isteyen kişilerin gündemini meşgul ediyor.

Kod Adı: Hummingbird filmi konusu nedir?

Wall Strett’teki büyük bir iletişim firmasında çalışan iki kuzen olan Anton ve Vincent, fiber optik kablo projesi sayesinde finans dünyasına atılım yapmak ve çok para kazanmak ister. Bunun için çalıştıkları şirketten ayrılan ikili, Kansas’tan New Jersey’e kadar gidecek olan bir fiber optik kablo döşeme planı içerisindedir. Bu kablo sayesinde daha hızlı şekilde veri aktarımı sağlayacak olan iki kuzen, böylelikle çok daha yüksek paralar kazanmayı beklemektedir. Fakat daha önce çalıştıkları firma bu durumdan haberdardır ve onları engellemek için harekete geçer. İkilinin eski patronları Eva Torres, onları alt etmek adına bazı planlar yapacaktır.

Kod Adı Hummingbird

Kod Adı: Hummingbird filmi oyuncuları kimlerdir?

 İlk olarak Belçika ve Kanada’da vizyona giren gerilim türündeki Kod Adı: Hummingbird filminin oyuncu kadrosunda Jesse Eisenberg,Alexander Skarsgård,Salma Hayek,Michael Mando,Johan Heldenbergh,Ayisha Issa,Sarah Goldberg yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal