Gloria Bell film konusu ve oyuncuları

Gloria Bell filmi izlemek isteyenler izlemeden önce filme dair bir kaç şey okumak için internet üzerinden araştırma yapıyorlar. İşte Gloria Bell filmine dair her şeyi bulabileceğiniz haberimiz...

30.06.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-10:17) Gloria Bell film konusu ve oyuncuları

Gloria Bell filmi 19 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girmiş ve yönetmenliğini Sebastian Leio yapmıştır. Filmde Julianne Moore, John Turturro, Caren Pistorius oyunculuklarıyla isimlerinden söz ettirmişlerdir.

Gloria Bell filminin konusu ne?

Gloria Bell filmi konusu ve oyuncuları

Gloria 50 yaşına gelmiş ve eşinden boşanmış dul bir kadın olarak gündüzleri ofiste çalışıp geceleri dans pistine gitmektedir. Gloria özgür ruhlu bir kadın olmanın vermiş olduğu heyecan nedeniyle geri kalan yaşamını torun severek geçirecek biri değildir. Bir akşam Arnold adında bir adamlar tanışır ve hayatına heyecan katar. Yeniden aşk büyüsüne kapılan Gloria romantizme kendini kaptıracaktır. İlişkinin başlarında her şey güzel gitse de daha sonra yaşanacaklar Gloria'nın canını sıkacaktır. Olay hem kendisinin hem de Arnold'un çocuklarının ve Arnold'un eski eşinin dahil olmasıyla karmakarışık bir hal alacaktır. Geçmişe sürekli dönülüp bakmalar geleceklerini baltalamaktadır. Yaşanan bunca olumsuz olaya rağmen Gloria hayatının gidişatını kendi kararlarıyla belirlemeye ant içmiştir.

Julianne Moore’un Gloria karakteri Altın Küre ödülü almıştır...

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal