Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde yeni bölümün 2. fragmanı ekranlara geldi. İzleyenler fragmanı izlerken heyecana kapıldı ve Kızılcık Şerbeti yeni bölüm özeti, Kızılcık Şerbeti Show TV canlı izle gibi terimleri sorgulamaya başladı. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

29.03.2024-16:42 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-16:42)

Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin geçen haftaki bölümü izleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakan bir anda sona erdi. Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanları sonrası gündemde yeni bölümde neler olacağı sorusu yer almaya başladı. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Gold Film imzasıyla ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti’nin 57. bölümünde yaşanacak olaylar şöyle:

Alev'in Pembe'yi iterek merdivenlerden düşmesi, Abdullah'ın bu gerçeği Mustafa'dan duymasıyla ilişkilerine son vermesine yol açtı. Alev, kendi evine dönerken, Mustafa ise Nilay'ın baskısıyla bu yalanı söylemek zorunda kalmıştır. Çimen, yeni yaşamında zorlanırken, alışık olmadığı bir düzene ayak uydurmakta güçlük çekiyor ve annesinin tavizsiz tutumu onu üzüyor. Ömer ve Kıvılcım ise birlikte yaşama kararı alırken, Kıvılcım, Ömer'in evine taşınır. Rüzgar, Nursema'ya olan ilgisini Kıvılcım'a itiraf ederken, bu durumun Umut tarafından duyulacağını hesaba katmamıştır. Nilay, evlatlık verildiğine inanır ve konuyu çözmek için Doğa'yı da yanına alarak Giray'ın karşısına çıkar.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümüyle 29 Mart 2024 Cuma günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak. 

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları kimler?

Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi önemli isimler bulunuyor. Bu isimlere, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı ve Duygu Aslan gibi birçok yetenekli oyuncu da eşlik ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal