Ucuza ayçiçek yağı almak isteyen koştur koştur Carrefoursa marketlere gidiyor! Market önünde izdiham yaşanıyor

Uygun fiyatlarla ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlara müjde dolu haber Carrefoursa marketlerden verildi. Carrefoursa marketler, başlattığı yeni indirim kampanyasıyla en uygun 1 – 2 -5 litrelik ayçiçek yağını satışa çıkarttı. Market raflarında ve Carrefoursa online marketlerden ucuza ayçiçek yağı almak mümkün.

29.03.2024-16:18 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-16:18) Ucuza ayçiçek yağı almak isteyen koştur koştur Carrefoursa marketlere gidiyor! Market önünde izdiham yaşanıyor

Uygun fiyatlarla ayçiçek yağı alıp stoklamak isteyen vatandaşlara müjdeli haber Carrefoursa marketler tarafından verildi. Carrefoursa marketler harika bir ayçiçek yağı indirim kampanyasına imza atarak, vatandaşların yüzlerini güldürdü. Uygun fiyatlarla bayram öncesinde ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar; 1 – 2 – 5 litrelik ayçiçek yağını en ucuz fiyattan alabilecek.

 Ucuza ayçiçek yağı almak isteyen koştur koştur Carrefoursa marketlere gidiyor! Market önünde izdiham yaşanıyor

Carrefoursa karta özel bir litrelik ayçiçek yağı 48 TL’den satılıyor 

Carrefoursa karta özel olarak Carrefoursa marketlerde harika bir indirim kampanyasına imza atıldı. Uygun fiyatlarla ayçiçek yağı satın almak isteyen vatandaşlar koştur koştur market şubelerinin yolunu tuttu. Özellikle bayram öncesinde harika bir indirim kampanyası başlatan Carrefoursa marketlerde bir litrede Ayçiçek yağı 48,50 TL, 2 litrelik ayçiçek yağı 87,50 TL, 5 litrelik ayçiçek yağı ise 185 TL’ye kadar düşüyor. Carrefoursa kart sahiplerine özel olarak başlatılan bu ayçiçek yağında indirim kampanyasından bu hafta içerisinde faydalanmanız mümkün. Dilerseniz Carrefoursa market şubelerinden dilerseniz de Carrefoursa online marketler üzerinden siparişlerinizi oluşturabilir; Carrefoursa kartınızla oldukça uygun fiyata ayçiçek yağlarını satın alabilirsiniz. Tam stoklamalık indirim kampanyasına imza atan Carrefoursa marketler, vatandaşların en ucuza Ayçiçek yağı almasını sağlıyor. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal