Gaddar 11. bölüm yeni fragmanı ekranlarda: Dağhan, Zakkum Kardeşler ile karşı karşıya geliyor

Now TV’nin başarılı yeni dizisi Gaddar’ın 11. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Dağhan, yeni düşmanı Korkut ile karşı karşıya gelecek. İşte Gaddar yeni bölüm özeti…

29.03.2024-13:01 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-13:01) Gaddar 11. bölüm yeni fragmanı ekranlarda: Dağhan, Zakkum Kardeşler ile karşı karşıya geliyor

Çağatay Ulusoy, Smüeyye Aydoğan ve Onur Saylak gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Gaddar dizisi, 11. bölümü ile bu akşam Now TV ekranlarında olacak. Kış döneminde yayın hayatına başlayan iddialı yapım, kısa sürede büyük ses getirmeyi başararak Cuma akşamları reyting listelerinde zirve iddiasını ortaya koydu. Gaddar dizisinin 11. bölüm 3. fragmanının yayınlanmasıyla beraber izleyenlerdeki heyecan daha da arttı. Peki Gaddar yeni bölümde neler olacak?

Gaddar yeni bölümde neler olacak?

Gaddar adlı dizinin bu akşam ekrana gelecek 11. bölümünde aksiyonun dozu gitgide artıyor. Mesut'un Aydan ve Leyla'yı karşılaştırması dikkat çekerken, Enver, Zakkum Kardeşler'in en acımasızının Korkut olduğunu belirtiyor. Dağhan, en küçük kardeş olan Cezmi'nin cezasını keserken, Korkut'un intikamını alıp Dağhan'ı onun yanına göndereceğini söylemesi tanıtıma damga vuruyor.

Gaddar 11. bölüm yeni fragmanı ekranlarda: Dağhan, Zakkum Kardeşler ile karşı karşıya geliyor

İbrahim Çelikkol Gaddar dizisine katıldı

Gaddar dizisinin son bölümünde seyircileri büyük bir sürpriz bekliyor. İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Korkut karakteri, suç dünyasına damgasını vuracak. Uzun bir süre askerlik görevini yerine getiren Dağhan'ın dönüşü, dizinin akışını tamamen değiştirecek. Zakkum Kardeşlerin karanlık dünyasında yer alan Korkut, acımasızlığı ve kararlılığıyla tanınıyor. Yüzünde asla bir tebessüm göremeyeceğiniz bu karakter, kardeşlerine sadakatiyle biliniyor. Korkut'un gelişiyle birlikte, Gaddar dizisi daha da gerilim dolu bir hal alacak.

Gaddar dizisi 11. bölüm, 29 Mart 2024 Cuma günü saat 20.00’de Now TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal