Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Kız Öğrenciler Can Havliyle Dışarıya Kaçtı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan kız öğrencilerin kaldığı apartın yemekhane bölümünde çıkan yangın, paniğe neden oldu.

07.05.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-14:20) Kız Öğrenciler Can Havliyle Dışarıya Kaçtı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan kız öğrencilerin kaldığı apartın yemekhane bölümünde çıkan yangın, paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kısa sürede söndürülen yangında, dumandan hafif bir şekilde etkilenen 2 öğrenci, hastanede tedavi altına alındı.

Kız öğrencilerin kaldığı apartta yangın çıkması panik yaşanmasına neden oldu

Orta Mahalle Doğu Gazi Bulvarı’nda bulunan ve sadece kız öğrencilerin kaldığı 7 katlı bir apartın en üst katındaki yemekhane kısmında, dün saat 15.30 sularında yangın çıktı. Yemekhanenin tavan kısmında bulunan bilgisayar kabloları henüz belirlenmeyen bir nedenle kısa devre yapıp yangına sebep oldu fakat kabloların neden kısa devere yaptığı henüz belirlenemedi

Kablolardan çıkan dumanları fark eden öğrenciler bazıları, kendilerini sokağa atarken ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri acil koduyla sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülmesinin ardından, dumandan etkilenen 2 öğrenci Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;