Kırışıklar İçin Nemli Tutan Yumurta Maskesi

Yüzde oluşan kırışıklıklar sadece yaşla ilgili değil aynı zamanda cildi nemli tutmamakla da ilgilidir. Kırşıklık önlemek için çoğu kimyasal kremler evet var ancak daha doğal yollardan bunu gidermek için işte size önerimiz...

28.05.2019-15:28 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-15:16)

 

Cilt kırışıklıkları için en iyi sonuçlar, bu maskeleri haftada en az bir veya iki kez uygulamakla alınır. Bir maske  yaklaşık 5 ila 30 dakika bekletilebilir, fakat daha iyi sonuçlar elde etmek için yüzünüzde bir gece boyunca bekletebilirsiniz.

BESLEYİCİ YUMURTA MASKESİ  

Çiğ yumurtalar cildiniz için son derecede besleyicidir. Yumurta sarısındaki su ve yağ onu doğal bir su bağlayıcı yaparken, protein bakımından zengin yumurta akı cildi sıkılaştırmaya destek olur. Bir yumurta maskesi ile sadece kırışıklıklardan kurtulmazsınız, aynı anda nemi de cildinize hapsedersiniz. İnce çizgileri yok etmek ve genç bir parıltı elde etmek için yumurtalar harikadır.

Neye ihtiyacınız var

1 Yumurta

Uygulanışı

1. Yumurta sarısı ve yumurta akını iç içe geçene dek karışana kadar çırpın
2. Karışımı yüzünüze uygulayın ve kuruması için bekletin
3. Beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Cilt kırışıklıkları için en net sonuçlar, bu maskeleri haftada en az bir ya da iki kez uygulamakla alınır. Bir maske  yaklaşık 5 ila 30 dakika yüzünüzde bekletilebilir, ancak daha iyi sonuçlar elde etmek için yüzünüzde bir gece boyunca bekletebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal