Kırılgan Saçlarınızı Yumurta Maskesiyle Güçlendirin

Saçları güçlendirmek için başvurulacak doğal yöntemler neler? Saç uzatan gürleştiren ve canlılık katan doğal yöntemler nelerdir? Evde hazırlayabileceğiniz bu yöntemlerle saçlarınızdaki değişime şahit olacaksınız!

21.05.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-15:18)

Her kadın sağlıklı ve ışıldayan saçları olsun ister. Birçoğumuz  bunun için saatlerce çaba harcarız. Güçlü ve sağlıklı saçlarınz olsun istiyorsanız evde kendi yöntemlerinizi uygulamaya ne dersiniz!

YUMURTA MASKESİYLE SAÇLARINIZ IŞILDAR

Saçlarınızı güçlendirmek adına uygulayabileceğiniz en iyi maske yumurta maskesidir. Yumurta maskesi hem saçlarınızı hem de tırnaklarınızı güçlendiren bir maskedir. Çiğ bir yumurtayı güzelce çırpın ve ardından daha iyi nüfuz etmesini sağlamak adına parmak uçlarınızla masaj yaparak saç derinizin tamamına nazikçe yedirin. 15 dakika bekletip saçınızı durulayın. İşte bu kadar! 

ZEYTİNYAĞINDAN DESTEK ALIN! 

Sağlığa olan faydalarının yanında zeytinyağının saça da oldukça büyük faydası bulunur. Zeytinyağı saçlarınızın hem parlak görünmesini sağlar hem de saçınızı nemlendirir. Saçlarınız kuruyken saçınıza bir miktar zeytinyağı sürüp sonrasında bir ya da 2 saat bekletin sonra bol suyla durulayabilirsiniz. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal