Yazlıklar Dolaptan Çıktı! Yaz Kombinleri İçin Birkaç Öneri

Yaz aylarında dolabın önünde durup 'Acaba bugün ne giysem' diye vakit kaybetmek istemiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz kıyafet kombinlere göz atın!

28.05.2019-14:34 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-14:23)

 

 

TİŞÖRT ETEK KOMBİNİ  

Geçtiğimiz sezonda bir hayli trend olan midi etekler bu sezon da vitrinlerde yerini alıyor. Düz bir tişört ve seçtiğiniz renk bir midi etek ile günün kıyafet kombinini oluşturablirsiniz. Ayakkabı ile ister spor ister şık bir kombin haline getirebilirisiniz. Gündüz arkadaşlarınızla buluşma planında beyaz bir spor ayakkabı veya gece bir yerlere giderken şık bir topuklu ayakkabı ile istediğiniz stilde kombinleyebilirsiniz!

ELBİSEDEN VAZGEÇMEYİN  

Her kadının dolabında muhakkak olması gereken kıyafet parçalarından biri olan elbiseler kurtarıcı seçeneklerdendir. Acelesi olanların veya ne giyeceğine bir türlü karar veremeyenler için alternatif olan elbiseler hem altınıza hem de üstünüze ne giyeceğinizi düşündürmeyen giysi seçeneğidir. Tarzınıza göre uzun bir elbise, ayakkabı ve aksesuarlar yarıdmı ile her ortama göre kombinleyebilirsiniz. 

SANDALET SEÇİMLERİNDE ŞIKLIK VE RAHATLIK ÖN PLANDA  

Yazın sıcak havasında ayak sağlığınız korumak için sürekli olmasa da haftanın en az 3 günü sandelet veya terlik giymeyi ihmal etmemelisiniz. Elbise, kot veya eteğin her kombine uyum sağlayan sandelet ve terlikler yaz aylarının gözdesi olabilir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal