Balıksırtı Nasıl Örülür? Kolay Balıksırtı Örgüsü Nasıl Yapılır?

Hiçbir zaman modası geçmeyen saç stili elbette örgü saç stilidir. Birbirinden farklı yerlerde kullanılabilecek saç örgü modellerinin içinde ise en çok sevilen balıksırtı modelidir. Peki balıksırtı nasıl örülür?

27.05.2019-15:33 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-15:22)

Yıllar geçse bile asla modası geçmeyecek olan saç örgülerinde birbirinden farklı çeşitler mevcut. Bunlardan biri de balıksırtı. Görünümü muhteşem balıksırtı örgüyü yapmak sandığınız kadar da zor değil.

BALIKSIRTI ÖRGÜ NASIL YAPILIR?  

Klasik balıksırtı örgülü saç modeli için evvela saçlarınızın ön kısmından bir tutamı ayırıp tarayın. Saçlarınız ördükten sonra hızlıca bozulan yapıdaysa saçlarınıza örmeden önce sabitleyecek bir ürün kullanmalısınız. Sonrasında elinize aldığınız bu tutamı tepe noktasından başlayarak örün.

Öncelikle tutamı 3’e ayırıp bir tutamı bir elinizle, diğer 2 tutamı diğer elinde tutun. Sonrasında 2 tutamın arasına tek tutamı getirin.

Bu şekilde 2 kez örüp ardından saçlarınızın geri kalan kısımlarından tutamları da örgüye eklemeye başlayın. Tüm saçınızı ördükten sonra saçının uç kısımları klasik 3’lü örgü halinde örüp lastik tokayla sabitleyebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal