Maydanoz Maskesi ile Gözeneklerden Arının

Cildimizdeki tıkalı gözenekleri temizlemek için doğal cilt bakım önerilerinden destek alırız. Özellikle kapalı gözenekler ve siyah noktalar her kadının ortak sorunlarındandır. Maydanoz maskesi ile tıkalı gözeneklerden kurtulmanızın tarifini ve yollarını derledik. İşte ev bakımı doğal cilt maskeleri...

20.05.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-10:39)

Gün içinde makyaj yapmasanız bile dışardaki havanın cildinizdeki gözenekleri çeşitli tozlarla kirleterek gözeneklerinizin tıkanmasına sebep oluyor. Her ne kadar bu gözle görülür seviyede olmasa da zamanla gözenekler doluyor. İşte arada yapacağınız bu maskelerle bu gözeneklerden kurtulmanın yolları.

MAYDANOZ MASKESİ KURTARICINIZ OLACAK

Vücut sağlığımız için vazgeçilmezimiz olan maydanoz aynı zamanda cilt bakımlarının da en gözde ürünlerinden biridir. Özellikle tıkalı siyah noktalardan kurtulmada etkisini gösteren maydanoz maskesi ciltteki toksinlerden arındırıyor. 5 dal kadar ince maydanozu yıkayın. Ardından sıcak suyun içerisine atıp kaynar su soğuyuncaya kadar bekletin. Soğuma işleminden sonra pamuk veya temiz bezi batırıp cildinize tonik yapın. Günlük hayatta düzenli olarak cildinize uyguladıktan sonra etkili sonucu gözlemleyebilrisiniz. 

ELMA SİRKESİ İLE CİLDİNİZİ ARINDIRIN!

Doğal elma sirkesinin vücudumuzda yarattığı mucizelerden biri de cilt bakımı olarak biliniyor. Tıkalı gözeneklerden kurtulmak için cildinize yapacağınız doğal elma sirkesi ile aynı zamanda cildinizdeki fazla yağı da dengeler. Doğal elma suyunun içerisine su ekleyerek pamukla cildinize uygulayın. Daha sonra sıcak su ile cildinizi elma sirkesinden arındırın. İşte cilt bakımınızı gerçekleştirdiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal