Ten Rengini Açmak İsteyenlere Ihlamur Maskesi

Bazı kadınlar cilt renklerinin koyu olmasından hoşlanırken bazıları da açık tenli olmayı sever. Cildini tonunu açmak isteyenlere doğal yollarla bunu elde edebilecekleri bir tarifimiz var. İşte cilt tonunu açan ıhlamur maskesi tarifi.

07.05.2019-17:08 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-16:54)

Koyu ten rengini açmak isteyenler buraya... Ten renginizi kimyasal bir yöntem kullanmadan açacak yollar arıyorsanız size önereceğimiz bu tarifle arzu ettiğiniz görünüme kavuşacaksınız. Bu karışımla kısa sürede istediğiniz ten rengine sahip olabileceksiniz. Üstelik hem pratik hem ucuz hem de oldukça basit. Özen göstermeniz gereken tek şey, bu karışımı cildinize düzenli olarak uygulamak olacaktır. Peki ten rengini doğal yollarla nasıl açarsınız? Koyulaşan ten rengi nasıl açılır? İşte bunun için önerimiz...

HAZIRLANIŞI: 

200 gram kaynamış suyun içine bir çorba kaşığı ıhlamur atın. Ihlamuru çay gibi demledikten sonra süzüp içine bir tatlı kaşığı saf limon suyu ve bir elmanın suyunu ekleyin. Bu karışımı her akşam cildinize uygulayın ve yıkanmadan yatın. Kullanmadığınız zamanlarda soğuk bir yerde muhafaza edin ve beş günde bir tazesini yapın. Kısa süre içerisinde ten renginizin açıldığını göreceksiniz. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal