Pürüzsüz Cildin Şifresi: Zerdeçal ve Hindistan Cevizi

Kadınlar arasında yeni trend, doğal olan ürünlerden güzellik maskeleri yapmak... İyi sonuçlar alınmasıyla da giderek yaygınlaşan bu trend hem daha az masraflı hem de daha az zararlı. İşte onlardan biri zerdeçal maskesi.

07.05.2019-12:26 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-11:55)

Ciltlerinin pürüzsüzlüğü ile dikkat çeken Hintli kadınların güzellik sırrını araştırdık. Doğal baharatlardan güzellikleri için bakım kürleri yapan Hintli kadınların ciltlerinin sade güzelliği nereden geliyor? Hintli kadınlar hindistan cevizi yağı ve zerdeçaldan vazgeçemiyor ve tüm dünya kadınlarına güzelliklerinin şifrelerini veriyor.

PÜRÜZSÜZ GÜZELLİK İÇTEN BAŞLAR

İyi ve sağlıklı bir cilt için sağlıklı beslenmek ve bol su içmek baş aktör. Cildimize ne sürdüğümüz kadar aynı zamanda neyle beslendiğimiz de önem taşır. Düzenli ve iyi beslenmek kadar stresten uzak durmak da güzel bir cilt için gerekli.  Stresi hayatınızdan uzak tutarak güzellik rutininizin ilk halkasını oluşturabilirsiniz.

HİNDİSTAN CEVİZİ VE ZERDEÇAL MUCİZESİ

Hint kadınlarının vazgeçilmez güzellik sırlarının başında geliyor. Hindistan cevizi yağı ve zerdeçalın bir çok alanda yararı bulunuyor. Hindistan cevizi yağı ve zerdeçalı günlük hayatta pek çok alanda kullanıyoruz. İster saç bakımında ister cilde maske olarak fazlasıyla etkili bir güzellik anahtarı olarak biliniyor. Hindistan cevizi yağı ve zerdeçal bununla beraber stres, kaygı bozukluğunu negatif enerjiyi atmada yardımcı oluyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal